Nöjesnyheter 4 (:

BILDER: Rihannas pojkvänn fotograferas för herrtidning.



Rihannas nya pojkvänn Matt Kemp har ställt upp på ett stort bildreportage i nya numret av amerikanska herrmodemagasinet GQ. Matt vill inte säga något och förhållandet men Rihanna är mer fripråkig i amerikansk radio vilket vi får höra i inslaget nedan.


BIO: Nya Twilight-filmen måste göras om sista sekund?



I slutet av juni har den tredje Twilight-filmen Eclips världspremiär med början i USA. Så sent som i veckan har scener till filmen fått spelas in - igen. Inslaget nedan berättar vad det handlar om.





HOBBY: Det här föredrar Justin Bieber framför tjejer.



Justin Bieber har ett intresse som upptar långt mycket mer tid än musiken och tjejer. Flickfavoritens stora hobby är nämligen skateboardåkning vilket han gladeligen visar upp på bilderna i nya Teen Vogue.





NY MUSIK: Hör B.O.B.:s nästa "Airplane"



Du har säkert hört B.O.B. och softa Nothin' On You som jag la upp innan. Redan nu låter jag dig som är inne här smaka på hans nästa hitsingel "Airplanes" som kommer att bli en av sommarens stora hits.





NY VIDEO: Chiddy Bang "Opposite Of Adults"



Ännu en färsk video, vad tycker ni?




NY MUSIK: Taio Cruz ft. Kesha "Dirty Picture"



Engelsmannen Taio Cruz har teamat upp med Kesha i nya sexiga "Dirty Picture". Spana in det klippet genom att kolla in den här länken.


NY MUSIK: Shontelle tillbaka - NYC-hiten "Impossible"



Direkt från radiostationerna i New York, här Shontelle och hennes nya hit "Impossible". Kan det här bli något även här hemma i Sverige? Yes i think so :)



PEACE


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0