Million Stylez - Lookin

Dagens låt!


PEACE



Bokskogen.

2 bilder på Rasmus som bor i rabatterna utanför mitt hus <3

Hello! Idag hade vi orientering i Bokskogen. Det var inte roligt. Det fanns många myggor. Det var skit varmt. Jag mådde illa.
Hemma tog jag en timmes kall dusch. Sen gick jag och la mig.
Efter några timmar satte jag mig på balkongen. Nu sitter jag vid datorn. Jag rensar min iPod och sorterar låtar.
Skulle gå till Ida men orkar inte. Väntar på mamma som ska komma hem med maten. Ikväll ska jag glo på Desperate Houseviwes. Och efter det ska jag SOVA!

PEACE



Mors Dag!

Min underbara mamis!

God kväll!
Dagen började jag med hård träning i vardagsrummet haha, sen käkade jag pannkakor och kollade på BB som varje söndag :) Sen gjorde jag faktiskt inte så mycket, orkade inte dra till stan och leta efter bikini, det får jag nog göra imorgon.
Ida kom till mig, jag lagade käk, sen gick vi till henne och dansade lite. Runt åtta drog jag hem igen för att ställa fram muffinsen jag har bakat plus kortet jag har gjort idag till min mamis. Hihi glad blev hon.
Nu ska jag dra till badrummet och föna håret.
Ha en fortsatt trevlig söndag!

PEACE



Mary J. Blige ft. Diddy & Lil Wayne - Someone To Love Me

Dagens låt!


PEACE



Liten Martusia 7


Jag & Maja & Max.

PEACE



Love & other Drugs.


Såg nyss denna filmen med Diellza. Trodde det skulle vara sån vanlig romantisk komedi men denna va ändå rätt så annorlunda. Rekomenderas!

Jake Gyllenhaal, ohh puppy eyes!

Nu ska jag kolla på andra halvleken av Chmpions League finalen. Än så länge står det 1-1. Heja Barca!

PEACE


Satin Platåsandal

Hittade inga skor i Höllviken igår, helt seriöst det var slöseri med tid att åka dit... Men idag däremot så hittade jag sjuukt fina skor på www.zara.com , MEN SÅKLART SÅ FANNS DET INGA SVARA! :(
Pallar inte längre leta efter några skor till balen. Får helt enkelt gå i såna skor som jag har här hemma eller i värsta fall barfota :thumbup:
Imorgon ska jag leta efter ny bikini tror jag..

PEACE



Delicioso!

På spanskan i torsdags lagade vi spanska specialiteter. Här kommer bilderna :)

Killarna lagade fajitas.

Tjejerna bakade churros.

Osså käkade vi. Skit gott!

Sushi på bild :)

Idusia :)

Jag & Sushi & churros!

PEACE



My Chemical Romance x5

Ohh, vet inte varför men hela denna veckan lyssnade jag endast på My Chemical Romance. Gillade dom jätte mycket innan och förstår inte varför jag har slutat lyssna på dom, dom är ju så jävla grymma och härliga att sjunga!
Haha kunde inte välja en favorit låt, därför lägger jag upp fem stycken i stället. Lyssna på alla, det är inte sån sorts musik jag vanligtvis lägger upp på bloggen men som sagt, dom är skit bra!

My Chemical Romance - I Don't Love You
 

My Chemical Romance - This Is How I Disappear

My Chemical Romance - Famous Last Words

My Chemical Romance - Teenagers

My Chemical Romance - Welcome To The Black Parade


PEACE


Flätan!

Hej allihopa! Dagen har varit nice. Vi diskuterade om våran läger, byggde broar på NO:n, hade håltimme, åt god lunch för en gångs skull, spelade mobilspel och flätade varandras hår på spanskan för vår lärare ej va där och slutade 40 min innan på svenskan vilken var vår sista lektion.
Var nära på att dö idag också när Martin ramade mig hem... ALDRIG MER SÄGER JAG BARA. Det var hemskt, men om jag ska vara ärlig så var det lite roligt också :P

Nu kan jag ej skriva mer för ska snart iväg till Höllviken på jakt efter skor, och ni vet hur det slutade förra gången haha..

Den fina flätan Gelare gjorde på mig idag :)

PEACE



Jag och min underbara vän.


Hej allihopa! Tänkte bara lägga upp foton från i lördags på mig och min underbara vän Ida som jag älskar över allt annat. Blev jätte nöjd med dom, ingen av dom är redigerad heller :)

Haha vi börjar med tre fail foto där jag fixade mina skor.. :D

Och här är resten.

Ha en fantastisk dag, fast det är måndag :)

PEACE



Juli 2008 - Hästveda


Juli 2008, Hästveda, Kollo

Jag & Ashley

Rambo temat i en tävling haha!


Sista kvällen.


Oförglömliga minnen!

PEACE


Little Fockers


Yeey det regnaaar :D Så jävla mysiiigt att sitta på balkongen, lyssna på musik och kolla på fotbollsmatchen utanför fönstret :D
Igår när jag vaknade så tränade jag först som vanligt, sen kollade på BB och åt frukost. Satt och solade några timmar på balkongen sen gick jag ut med Ida :) Vi åt middag, tog massor av fina foto och på kvällen kollade vi på Little Fockers haha.



PEACE




Bow Wow - Pretty Lady

Dagens låt!


PEACE



Idioter på lekplatsen

Haha känns så sjukt länge sedan jag visade upp mina videos. Haha menmen, här har ni en från lekplatsen från typ två veckor tillbaka, guud fattar ej hur jag kunde hålla mig för skratt där, dör nästan nu när jag kollar på den xD


PEACE



Skulle leta efter skor...

Hej allihopa! Är på ett jättebra humör idag! :D Hade sista biologiprovet idag vilket gick skit bra! Nu ska vi bygga broar på NO:n, skit rolgit! Fick också reda på alla betyg jag fick i alla nationella :D :D Haha ja osså har typ 4 st i vår klass bakat kakor och chokladbollar till cafeterian så vi tjänade ändå mycket pengar, hoppas nu det räcker till lägret!
Efter skolan gick jag till Ida gumman, runt klockan fem cyklade jag och Diellza till stan på jakt efter skor. Här nere kan ni se vad vi hittade...

Fan va myyysiig den vaa! Vill haaa, men vet ej var jag ska ha på mig den förutom hemma..

Såg denna klänningen på en tjejs blogg ( http://mmiaas.blogg.se/ ) och tyckte den var skit fin, sen i affären bara fan! Trodde den va gjord av en annan material som silke typ som är lite mer "fest-aktigt" men nej :( Skulle köpt den annars! Därför hatar jag att handla kläder via internet.

Haha, hittade två par skor som var fina men inte så sköna annars massor av kläder. Fotade bara två plagg för de andra pallade jag inte.
Ja, vi gick massor, massor. Stannade ett litet tag på mobilia också. När jag kom hem var jag skit trött så åt tacos och kollade på BigBrother. Hmm vad ska man mer göra en fredagskväll när alla ens kompisar är upptagna? :(

PEACE



Beyoncé - Run The World (Girls)

Dagens låt med Beyonce. Låten är mycket bättre utan någon text tycker jag, här har ni en länk: http://www.youtube.com/watch?v=VxD_7S7bl8k


PEACE



Världens mäktigaste kändisar!

¨

Lady Gaga på topp! Med 32 miljoner fans på Facebook och 10 miljoner fans på Twitter, petade det 25-åriga stjärnskottet nyligen ned Oprah Winfrey från toppen. GaGa anses med alla sina anhängare, sin publicitet, inkomst och genomsslagskraft vara den mäktigaste kändisen i värkden just nu.

Näst efter henne kommer pratshow-drottningen Oprah Winfrey, som toppat listan de senaste fyra åren.

Blott 17 år gammal hamnar Justin Bieber på plats nummer tre över världens mäktigaste kändisar. Inte illa!


Med över 20 år i branschen och otaligt utsålda konserter kommer U2 efter sin senaste avslutade turné i sommar att ha spelat inför mer än 7 miljoner människor.


Sir Elton John är inte bara nybliven pappa - han lyckades även hamna på plats fem över de mäktigaste kändisarna.


Uttrycket "all publicitet är bra publicitet" kanske kan stämma in på Tiger Woods. Tydligen har (bland annat) alla skriverier om golfstjärnan lyckats ta honom till plats nummer sex.


På plats nummer sju hittar vi skönsjungande 21-åringen Taylor Swift.

Rockbandet Bon Jovi har funnits i snart 30 år och var enligt Forbes Magazine välförtjänta av en placering på plats åtta.


Talangscouten Simon Cowell, mest känd som den hårda domaren i underhållningsprogram som "American Idol" och "The X Factor", hamnade på plats nio.


Plats tio knep basketstjärnan LeBron James.


Och strax efter honom hamnade skådespelerskan och sexbarnsmamman Angelina Jolie.


26-åriga Katy Perry lyckades tre år efter sitt genombrott hamna på plats nummer tolv.


"Pirates of the Carribean"-stjärnan Johnny Depp har många år i branschen. Genombrottet kom med filmen "21 Jump Street" 1987.


Ännu en basketspelare lyckades hamna bland de 20 bäst placerade. Kobe Bryant knep plats 14 av 100.


Efter honom hamnade skådespelaren och nyblivna singeln Leonardo DiCaprio.


Gruppen "Black Eyed Peas" hade sitt stora genombrott 2003 och hamnade i år på plats nummer 16 över världens mäktigaste kändisar.


Donald Trump hamnade på sjuttonde plats.


Tv-profilen och psykologen Dr. Phil McGraw har hjälpt många genom åren. Som tack hamnade han på plats 18.


Tyler Perry är kanske inte så känd i Sverige, men i hemlandet USA tjänar han stora pengar inom tv - bland annat som producent och skådespelare.


Siste man ut att hamna på listan över de 20 mäktigaste kändisarna i världen är ingen mindre än forne "Beatles"-stjärnan Sir Paul McCartney.


Informationen hämtade jag från http://kandisnytt.msn.se/

PEACE



Jessie J ft. B.o.B. - Price Tag

Dagens låt! Vissa älskar den, vissa hatar den, jg bilr bara glad av den :)


PEACE



Cafeterian då!

Hej allihopa! Riktig chill dag idag då :) Kom till skolan klockan 8 för skulle ha engelska men i stället gick jag med DIellza till affären och handlade lite saker till vår skolans cafeteria. Vår klass har delat upp sig i grupper och hela denna veckan ska vi stå i denna cafeterian och sälja varma mackor, kakor, juice mm. Pengarna ska vi sedan använda till ett Hästveda-läger. Haha jag och Diellza stod i cafeterian i två timmar och det var skit roligt faktiskt, vill lätt göra om det! Diellza tog hand om cash och jag om mackorna :)


Som sagt så missade jag engelskan och spanskan, på matten fick vi reda på våra betyg från nationella prov. På svenskan därefter satt vi tjejerna i biblioteket och pratade lite, bibliotekarien ville inte släppa in pojkarna haha, över synd!
Så småningom så hade vi lunch och efter det gick jag och Yasemin hem. Jag tränade, sen åkte till Ikea och käkade och efter de stack jag hem och pluggade NO. Nu ska jag kolla på Big Brother, adjö!

PEACE

Kanye West - Diamonds From Sierra Leone

Dagens låt!


PEACE



Regnig måndag.

Hejsan! Så underbart väder det är idag då! Grått och regningt, perfekt väder när man har mycket att göra hemma :)
Fan va trött jag var på SO:n idag som va vår första lektion, somnade nästan... Som tur var så hade vi håltimme på andra lektionen. Jag och Diellza cyklade hem till henne, kollade på Vampire Diaries och åt över pulig mat :)


Vid halv två tiden cyklade vi tillbaka till skolan för vi hade hemkunskap. Där bakade vi bröd, pastasalladen pallade vi inte göra.


Efter skolan cyklade vi till mig och pluggade NO inför provet på onsdag. Jag tog ett långt bad och kollade på BB. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, tror jag måste plugga mer :(

Imorgon ska vi ha brytdag, vi ska lära oss mer om hjärt och lungräddning och sedan kolla på en tre timmars långa film från andra världskriget. Kommer också sluta två timmar tidigare än vad vi brukar på tisdagar så det ser jag fram emot :)

PEACE



Bruno Mars - Starting Today

Dagens låt!


PEACE



Eriiic dåå :(


Asså folk måste skoja med mig att Azerbaijan vann. Vafan va deeeeee fööör lååååttt!!! OMG kommer inte kunna sova i natt! 4 poäng från andra platsen, typ 10 eller något från första! OMG, ja Sverige är stolt men ändå vi skulle ha vunnit! Om bara våra grannländer Danmark och Norge skulle ge oss en tolva förhelvete!!! Nej, har damp, ska ej blogga mera ikväll.

Som jag sa innan, hans röst är inte fin, låttexten är inte bra MEN älskar basen, koregrafin är fet, dansen är fet och han är hetast!

PEACE



Hittade balklänningen...

Hej! Idag när jag vaknade var jag riktigt seg i huvudet. Va uppe länge igår och kollade på Lady Gagas konsert på TV.
Vid klockan ett cyklade jag till stan på jakt efter den jävla balklänningen. Provade några stycken och köpte den jag redan visade en gång förut.


Till balen. Jag vet många tycker den är rätt tråkig men jag gillar "simple".

Efter en hel dag letandet gick jag och mami till Pizza Hut.

När jag kom hem började det ösregna så kollade på Vampire Diaries :) Nu tror jag att jag måste plugga lite NO. Tjejerna kommer ikväll och vi ska kolla på Eurovision Song Contest.

PEACE



Britney Spears - Till The World Ends

Är inget fan av Britney Spears egentligen men denna låten är riktigt fet! Refrängen i alla fall. Riktig fest låt och det gillar vi! :D


PEACE



Vill ej sluta LB!

Hej allesammans! It's Friiidaay, Friiidaay, gotta get down on Friiiiday!!! Haha nee, ska inte skriva denna låt-texten just nu ^^ Ville bara berätta att jag vill inte sluta skolan :( Helt seriöst, allting är typ perfekt.. Tycker inte längre att lektionerna är tråkiga för vår klass gör dom helt underbara och roliga. Jag tror jag skrattar typ var tionde minut, hela dagen lång. Hur många veckor är det kvar tills vi slutar 9: an? Vill inte ens veta, själva tanken får mig att gråta :(
Men som sagt nu är det fredag och på fredagar ska man ha det roligt så ska dra ut snart med världens bästa gäng!

Haha bilder från igår kväll, sjukt glad att Eric Saade kom vidare till finalen i Eurovision! Men för helvete, va dom tvungna att spara han till sist?! Jag höll på att få hjärtattack...

Glöm inte att fredagsmysa ikväll då!

PEACE



17-års festen!

Hej! Nu ska jag berätta om min födelsedags "fest" som jag hade i lördags. Haha detta året var jag riktigt sen för egentligen så fyllde jag år den 23 april hehe.

När alla var på plats gick vi till film giganten och hyrde två filmer.

Sen gick vi till pizzerian och köpte pizzor och pommes :) Vi käkade på gården.





Foto på Yasemin för hon så gärna ville bli fotad :thumbup:



Jag & mina älsklingar!






Efter maten gick vi hem och körde "jag har aldrig". Hahaha fyfan, önskar jag kunde berätta allting här, men tyväär :P





Osså gick vi ut igen. Träffade även killarna.






Osså in igen, och äta tååårtaaa :D




Efter tårtan så kollade vi på dom två filmerna vi hyrde. En skräck - The blair witch projec, och en komedi - Death at a funeral. Båda sög. Vi snackade hela natten, tror jag somnade runt 5. Haha älskar att kolla på soluppgången, så jäkla fint och fridfullt...
På morgonen åt vi en fet frukost och chillade. Vissa satt vid datorn, de andra kollade på ännu en skräckfilm som hette The exorcism of Emily Rose. Jag var en av dom som kollade på filmen vilket jag ångrar! Filmen var riktigt läskig!!! Vågar knappt gå till källaren nu och hämta min cykel på morgonen... Ni som älskar skräckfilmer borde se denna, handlingen var bra.
När alla gick hem var jag riktigt seg i huvudet, märkte inte att jag stod typ över länge och stirrade på en lampa... Menmen pluggade lite hemkunskap, gick ut med Ida och lämnade filmerna och på kvällen träffade vi killarna. Riktigt rolig helg! Tack så jätte mycket alla ni som deltog! Älskar er!

PEACE




Wiz Khalifa ft. Too Short - On My Level

Eftersom alla nu sjunger den ;)


PEACE



Foto från Kraków

Hej allihopa, här kommer 3 veckors försenade foto från påsklovet då jag och min familj åkte till Polen - Kraków :)

Dag 1.

Gissa vad detta är... Om någon gissade på ost så är det rätt :P

Middag. Har aldrig ätit så mycket i hela mitt liv känns det som.


Dag 2 - tog mest foto.







Nicolaus Copernicus


Föredetta påven, John Paulus II

Lunch.






Middag. Åt på den finaste restaurangen i Kraków där bl.a George Bush, Robert de Niro och Steven Spielberg.





Alladin :D


Dag 3 - gick till saltgruvan, men man fick inte fota där näre.



Middag.




Dag 4 -  Zakopane



Middag.


Har inga bilder från dag 5 - min födelsedag.
Kan berätta att vi gick till massor av ställen, träffade mina kusiner som bor där och på kvällen åt på en grekisk restaurang.

Dag 6 - hem!

PEACE



Ear Cuff

Hello! Idag på morgonen hade vi nationella prov i matte, sen på idrotten dansade vi bugg haha. På NO:n lekte vi en rolig lek, sen hade vi lunch då jag köpte en biljet till våran "bal", efter lunchen matte då vi hade frågesport och till sist IUP då vi lekte en annan lek haha, dagen va chill, skulle inte palla med vanliga lektioner efter nationella ändå.
Efter skolan åkte jag till konditoriet Amarant och beställde en tårta till på lördag för då ska jag ha en liten fest :) Sen så åkte jag och köpte ett nytt USB till våran radio och snacks och dricka också till på lördag. Har nyss klippt håret och nu vet jag inte vad jag ska göra :)

Kolla vad som kom med i posten igår! Min ear cuff som jag beställde på stylebytyra! Love it!

PEACE



Wiz Khalifa - No Sleep

Dageeens låååt!


PEACE



Röda Converse!

Hejsaan! Haha orkade faktiskt inte lägga upp foton som jag har lovat igår, och jag orkar inte göra det idag heller. Fan, dom är så himla många och det tar skit lång tid att sortera dom, och ja, jag måste göra det för hatar att inte ha någon ordning i datorn, måste veta exakt var allting ligger. Så foton kommer helt enkelt när de kommer :)

Idag hade jag bara två lektioner för sista lektionen blev inställd. Kom hem klockan ett, så jäkla härligt! Satt på balkongen och gjorde läxor, sen tränade jag, badade, pluggade matte inför nationella på torsdag och nu sitter jag vid datorn, bloggar, lyssnar på musik och alldeles strax ska jag kolla på BB :)

Som ni kanske minns visste jag inte om jag skulle köpa höga eller låga röda Converse, men ja, höga blev det!

PEACE



RSS 2.0