Gott Nytt År!!

Igår glömde jag skriva att jag kollade på Victorias Secret Fashion Show 2009. Riiiktiigt fina underkläder som alltid! Black Eyed Peas uppträdde också och det var riktigt feeetttt!! :D I alla fall här har ni en bild!




Idag är det den 31 december och det är Nyår och min mamma fyller år dessutom :D På morgonen vaknade jag henne med en liten paket hihi ^^ Annars så kommer Ida hit strax och vi ska baka en jätte god, polski kaka och sedan kolla på någon film, kommer vara över kul idag assssåå! :D

Skriver mer imorgon eftersom jag kommer knappt ha någon tid idag och kommer dessutom sova över hos Ida :)
Jag önskar er all lycka år 2010 och hoppas att det kommer vara ett bättre år! <3

PEACE

 


Nästan Nyår ;)

Idag har jag gjort rätt så mycket men inget intressant att skriva om ;) På kvällen kollade jag på film & spelade PSP samtidigt. Imorrn är det Nyår så jag önskar alla ett gott nytt år! Kommer nog ladda upp fler bilder imorrn, eller ja vi får se, hihi. Heijdå nu ska jag läsa FASHION! :D<3



PEACE


When a man loves a woman .. <3

(dagens låt)



Idag har jag bara varit hemma och gjort lite olika saker. Mamma köpte mig en tröja & convourse väska :) Precis har jag sett When a man loves a woman och strax ska jag lägga mig, natti <3



PEACE


Chinese food time today! :D

Hihi idag har man varit på mobilia med Ida :) Har köpt minneskort på 8 GB till PSP haha sen hittade jag inga BRA spel .. aja får leta ändå. Sen stack vi till Ida o käka spagetti & lite annat. Hon skulle träna klockan 7 så jag gick hem och gjorde lite på datorn sen kom mina föräldrar med kina mat! :D Love it! Hahah precis har jag kollat på Silet library, hahahha riktigt sjuka är dom! xD Annars hände det inget mer idag, tänker lägga mig tidigare idag också så ni får ha de bra och heeejdåååå! :D



PEACE


Lalalalalla :)

Det var länge sedan jag tog upp dagens låt så idag börjar vi med den :)



Igår kom Ida & Ashley till mig, vi spelade PSP, kollade på PR, åt middag och sedan spelade Touché. Det var jätte kul att se dom igen efter julen :)



Idag ska jag kanske till stan och kolla efter nya spel och sedan kanske till Ashley :)
Skriver mer på kvällen eller imorgon bitti <3

PEACE


Lille Frank & jag :)

Igår på "morgonen" bakade jag ananaspaj och sedan fixade mina naglar :) Klockan 4 åkte vi till Oxie igen & käka middag och så. Lille Frank var också där så jag hade mycket att göra :)

( "ska vi ringa mamma?" :) )


( ville inte ta med blixt för mycket så att hans små ögon skulle bli dåliga )


( lilla Fran & Majtah ^^ )


( pooossee :) )


Nu är det södags "morgon" och jag sitter här och äter frukost. Ida kom hem igår från Österrike så det kommer vara kul att träffa henne idag :D Heijdå!

PEACE


Annandagen!

Idag vaknade man vid 1, altså hade man frukost vid 2 :$ Klockan 6 kom familjen hit, vi käkade middag & spelade spel :) Egentligen skulle vi åka på bio och kolla på något men jag pallade inte så då stannade alla :$ Mer var det inte. Dagen gick skiiit snabbt :o Imorrn ska man till Oxie igen! Adjöö!



PEACE

 

Gooood Juuul!<3

(vår julgran hihi ^^)


Igårdagen började med att jag vaknade klockan 12 och åt frukost, var jätte trött så somnade igen. Vaknade en halvtimme innan vi skulle åka till farmor så var lite stressad. 20 över 3 kom vi till Oxie och missade 20 minuter av Kalle Anka som varje år :$ I alla fall, alla kollade på det och drack glögg :)




Efter de gjorde alla lite vad de ville osså senare åt vi middag så klart och snackade lääänge lääänge :)



Några timmar efter skulle vi öppna presenter :) Blev ändå nöjd :)



Jag fick : * PSP i rööööd :D
              * 2 PSP spel till ;)
              * Donna Karan New York parfym :D
              * En sån speciell lampa så att jag kan vakna bättre (svårt att förklara)
              * Ett halsband



Efter de spelade vi sån turnering med Buzz, sen När o Fjärran & åt dessert :)

  

(hihi Albin blev också julpyntad :$)


Klockan 3 på natten kom vi hem :s Hahaha! Hejdå! <3



PEACE


Cleaning all day long!



Igår efter frukosten kollade jag på ett avsnitt av OC och sedan städade jag heelaa dagen, och då menar jag hela dagen :P Först sorterade jag smycken som jag knappt använder, sedan all smink, städade i alla lådor, tog fram julpynt m.m. Klockan 9 drack jag glögg och åt kakor och kollade på film :$ Sen var dagen över.



Idag måste jag göra det jag inte hann igår, altså ändra poster på mitt rum, dammsuga, slå in de sista presentera och lite till :) Tror inte jag kommer skriva så mycket mer idag för mer kommer det inte att hända :) I alla fall dagens lååååt <3!



PEACE


PEACE PEACE :D

Hihih igår var det skit kul :) Tjejerna kom vid 2 tiden och vi skulle göra knäck men de hittade inte sirap och sånt i affären så vi bakade äpplemuffins i stället :)

(översvämning i ugnen of course :$)


Sen kollade vi på OC säsong 4 :D Efter det spelade vi 2 omgångar i Touché och klockan 6 var det One Three Hill osså sista avsnitet av Gossip Girl. Ida gick hem och jag och Ashley käkade något, satt vid datorn och klockan 9 såg vi på Coyote Ugly :)

(När mina föräldrar kom hem fick jag årets första julklapp från Anders, nämligen en påse full med godis :P)


Idag har jag hunnit bara att äta frukost och klä på mig, snart kommer Ida och Ashley hit och vi ska spela ännu 2 omgångar i Touché :)

OCH OCH OCH Fokis kaländer kom till mig i posten idag :D Hahah e skiit glaad :D Plus så fick man ett Peace armband på köpet :D Fan bara att bandet var rosa hhah :P




PEACE


Typ sjuk ;(

Som sagt gjorde jag ingenting igår förutom att jag satt framför datorn och senare kollade på Shrek julspecial :P Hihi, mamma har varit borta heeella dagen och när hon kom tillbaka hade hon handlat som aldrig förut asså :o Jag var tvungen att gå ner och hjälpa henne med alla påsar som var typ 10 st :P Hahha hon har handlat allt! Julmat och ännu mer julmat, tidningar och OC 4 till mig :)



Idag skulle jag egentligen åka på julbord men är fortfarande förkylld så de blir inget för mig :( Ida och Ashley kommer kanske hit i stället och vi ska göra något roligt :) Nu ska jag fortsätta att städa och ja, skriver mera lite senare idag :)

PEACE 


Follow me! (:

Idag ska jag inte göra så mycket, är lite förkylld så måste krya på tills imorgon för då ska jag åka med familjen och käka julbord :) Det snöar nu 3 dagar i streck och är jätte kallt ute, jag saknar verkligen sommaren ;( I alla fall så igår beställde jag hem en Foki kaländer 2010 :) Undrar när den kommer :)

Precis har jag hittat en ny låt som blev precis en av mina favoritlåtar :) Vad tycker ni om den? Kommentera gärna :)



Nu tänkte jag ladda upp 3 bilder på 3 spelkonsoler och fråga er vilken ni tycker jag ska köpa :) KOMMENTERA!


PEACE


Julavslutning!

Dagen började med att Lennart visade sina foto från Sydamerika, typ jätte tråkigt tills man såg bilder på Lennart för typ 30 år sedan HAHAHAH så roligt det var :P Sen skulle alla till info-salen för att lyssna på kören. Har tagit lite foto som jag tänker lägga upp strax men tyvär så fick jag fortfarande inget svar från den hemsidan jag snackade om innan så jag snodde en videoklipp från Drins Youtube sida där han, Chris och Bintti uppträdde idag :) Mycket fint med tanken på att dom har skrivit texten & Drin gjorde beatet alldeles själv! <3 

(ni får ursäkta jävla huvuden där framme!)


(Bintti & Drin & Chris <3)




Efter kören har sjungit snackade vår rektorn lite sen gick vi till klassrumen & fick våra betyg (IM SO HAPPY!) och så var det slut för denna terminen (: Gick hem till Ida, där la vi mest i sängen och höll värmen & kollade på Vänner (: ( Missuppfatta det inte nu! Och då menar jag inte alla som läser utan 2 st som jag är 99% säker på att de kommer missuppfatta det heeeelt, eller hur Drin & Chris ? (: ) I alla fall gick hem vid 4 och gjorde lite olika (: Nu ska jag inte skriva mer så hejdå ! (:

PEACE


RAPTÄVLING! :D

Hahahah, sitter här och dricker te och kollar runt lite på internet :)
Hahahah hittade sån raptävling från VAKNA med The Voice, hahah flabba som fan! Blev sugen på att rapa själv litegrann också :$




Kommer ladda upp fler inlägg ikväll men just nu ska jag ringa min mormor <3 Pussen!

PEACE


Som sagt .. snöbollskrig all day long ;(

Idag hade vi brytdag på skolan :) Först kollade vi på film Zozo .. Runt klockan 10 stack vi till gympasalen för 9:orna hade vollyboll turnering mot lärarna. Lärarna vann över killarna och I9 vann över tjejerna. Här kommer lite bilder :)

( E9 - Bintti :)<3 )


(E9 - I9 tjejer)


(I9 - H9 killar)


Japp, sen var det lunch, typ man fick såna hårda prinskorvar och 4 köttbullar men ingen brydde sig typ .. Det kallades för LB:s julbord .. På rasten gick lite ut med tjejerna men vi var inte det länge för alla hade snöbollskrig så vi gick in och tittade på :)

(Folk som dödar varandra)  


(Och då menar jag värkligen dödar .. Det kom 3 killar 2 sek efter jag har fotat och mulade henne)


(Idioter efter kriget :P)


(De var glada att de överlevde eller bara var tvungna att hålla värmen :P)


Osså efter rasten spelade vi "Maffia" & jag spelade lite Nintendo och gick hem :)

(På väg hem, ännu mer krig .. ;( Charles på bild :))


(Vi visste inte vart vi skulle ta vägen ;()


(Hihihi Teddy goes Simba :D)


När jag kom hem var jag iiiiiissss kaaaaallll så var tvungen att ta en varm dusch! Sen la jag med filt och allt runt om mig i soffan och kollade på final i Project Runway :) Hade tråkigt efter de så stack till Ida, haha vi spelade schack :$ Osså fick jag de cp humöret och vi flabba åt ingenting i flera timmar :$ Nu är jag hemma och har ont i magen tack vore det ;( :D Imorgon är det skolavslutnin, Chris & Drin ska sjunga och allt och vi kommer få våra betyg .. VILL INTEEEE!! ;( Sen är det lov, JIPIIEE :D

PEACE


KIIIEDYY PADA SNIEEG :D

Yoyoyo! Julens första snö i Malmö har kommit :D Yeyeye äntligen! Imorgon blir det säkert snöbollskrig i rasthallen ..



PEACE


Filip & Fredrik på mobilia :D

I skolan ändå chill :) Hade SO först och läste i Respekt tidningen haha.  Sen var det engelska och vi kollade klart på Rain Man i infosalen, fyfaan ville gråta lite ändå ;( :$



Sen var det bild och vi såg ännu en film, Dö Hårdare 2 .. Asså herregud sikken FLIPP film .. jaja Jacob sa det va den fetaste filmen men ni vet Jacob ;) Osså lunch, äcklig pytt i panna osså NO, där svarade Daniel på ännu mer sexfrågor och de sista 10 minuterna satt vi bara och snackade för vi hade inget att göra :P Hålltimme i idrott så luffade oss i rasthallen. En timme efter det hade vi matte, alla löste sånt "gissa land" skit och jag räknade :$ Sista lektionen var det spanska, där vi hade sån liten avslutning med chips och choklad och frågesport. 16:10 slutade vi.

Mina föräldrar kom och hämtade mig i skolan och vi åkte till IKEA och käka och kolla efter en lampa till mig, men hittade ingen ;s Osså åkte vi till mobilia för jag skulle kolla på några saker :) Där träffade jag Filip & Fredrik också :D Hahah vi köpte deras bok & fick autograf och snackade lite :) Det blev också ett foto men igga mig för var skit röd hahahahahah :$



Skit trött och ont i benen nu så ska snart lägga mig, men kollar bdb först ;)

PEACE


Beebooot :)

Förlåt men har inte orkat skriva igår, det hände inte mycket förutom att jag & andra polacker hade avslutning på hemspråket och fick också reda på att jag får MVG som slutbetyg :) Så det blir man glad över :)

Idag så hade vi först matte och sedan engelskan och då kollade vi på Rain Man, på syslöjden hann jag precis bli klar med min fula duk ;( Fick också tillbaka proven och fick G. Lunch och NO after. På NO:n skrev vi av från tavlan som vanligt sen skulle vi skriva såna sexfrågor till läraren haha :) Osså fick vi reda på vad vi fick för betyg :D Fick VG på matte, kemi och teknik :D Hela klassen fick G på biologin och fysik för det har vi inte haft än så länge :) Till sist var det svenska, vi sjöng svenska jullåtar .. inget för Marta asså .. Osså fick vi göra lite vad vi ville sen :)



(Idag blir det ingen "dagens låt" utan "dagens låtar" ;) Hihi bara för att båda er från Black Eyed Peas, men jalla :))





PEACE


Tredje Advent!



Igår gjorde jag typ ingenting speciellt, vilade och så, på kvällen tränade lite sen tog ett varmt bad :)

Idag är det tredje advent och jag kommer vara med Ida :) Vi ska ut en liten stund sen kommer vi nog vara inne och kolla på tv eller kanske annat :) Mer blir det inte, Heijdå <3


PEACE




Luuuuciiiaa!

Igår när jag åt frukost kollade jag på VAKNA med TheVoice som vanligt och eftersom det var Lucia igår så hade de en egen Luciatåg. Tåg bestod av Izza från mammas pojkar, kändis-frisören Bobby och ingen annan än Sean Banan från Cirkus Möller :D Hahah han var lite trött då på mogonen, men vem var inte de lixom (:



Stack till skolan typ 15 över 9, gjorde ingenting bara spelade kort och så. Vi fick också lussekatter, papparkakor och julmust (: Vid 10 tiden skulle hela skolan samlas i gympa salen och kolla på vår Luciatåg (: Haha när Chris kom in började alla skratta, hihi, hans afro var enorm! Här kommer lite bilder (:






Sen hade vi lunch och vi stack hem (: Åkte till stan och köpte lite julklappar, det är inte mycket tid kvar tills den 24:de (:

( blev precis meddlem på sån sida där man kan ladda upp sina egna videos, så Luciatåget-filmen kommer jag ladda upp i veckan då de som äger den sidan har godkänt min blogg (: )

PEACE



Beatboxing!

Sitter här nu och kollar på VAKNA-bloggen, haha över bra beatboxare & rät så söt också (:



PEACE



Sista proven, sen är det klauurt (:

 Hej alla söta läsare! Förlåt att jag inte har bloggat igår men just nu så håller jag på att plugga till de sista proven. Har inte tagit några nya bilder heller så det får bli de gamla så länge :$

(Baby Bash - Suga Suga får bli dagens låt för den får mig att slappna av då och då jag behöver det, och det behöver jag verkligen idag!)

  

Igår var det rätt så tråkig dag. De två första lektionerna som var matte och engelska jobbade jag bara på. Syslöjdsläraren var sjuk så jag gick till de andra från klassen till träslöjdssalen där jag pluggade till engelskprovet (hihi blev sån pluggis nu :$). Sen hade vi lunch, minns inte riktigt vad vi gjorde på rasten men minns att vi skrattade jätte mycket :) Osså NO och svenska till sist, satt mest och dummade mig med Papi Drin :D Efter skolan var det inget annat än plugg!



Idag började dagen med en seg SO lektion. Efter hade vi engelskprov som gick rätt så bra (: Vi hade typ terminens roligaste bild lektion (: Vi skulle klippa ut damen från Leonardo da Vinci's tavla som heter "Lady with an Ermine in Cracow", klistra henne på ett A3 papper och rita bakrunden, de vad hon kollar på (: När jag blir klar med min bild kan jag fota & lägga ut så att ni förstår hur jag menade (:
  



Sen var det lunch, NO, idrott, matte där vi hade frågesport och spanska där vi fick tillbaka våra prov. Läraren gick ut med en och en och pratade om slutbetygen, förhoppningsvis kommer det vara VG för min del (:

När jag kom hem kollade jag den sista halvtimmen av Project Runway och sedan pluggade jag till terminens sista prov, altså SO om judendomen. Tror jag kommer klara det hur bra som helst (: Det var ingen träning idag heller för det slutade förra veckan ju. Men nu måste jag städa mina kläder som är överallt i rummet och kommer lägga mig tidigt idag (: Pussar!

PEACE  


Sick Monday!

Idag var det rät så konstig dag.. Först hade vi IUP och jag sydde de andra skrek.. Efter de Spanska och oförberedd prov ;( Läraren sa att jag kanske kommer få VG som slutbetyg, HOPPAS!! Sen Svenska och äntligen gjorde vi de provet om Språkhistorien. Jag kunde faktiskt svar på allt så de var bra :) Lunch och en gång för alla tog jag över mycket mat :o Åt typ en tredjedel av de för det var inte så gott som jag trodde :$ På rasten hände det också en sick grej :s Musik sen efter och vi höll på med våra låtar, över tråkigt .. ;( Exakt när vi skulle gå tappade jag mina nycklar inne i pianot .. hur ofta händer det lixon :o I alla fall sist hade vi BEB, alla skratta åt mig bara, fattade ej själv vad var det som var så roligt :$ När alla har slutat hade jag hemspråk och vi läste om julen :)



Hemma kollade jag på PR och HK final :$ Pluggade innan eng-provet, åt, duschade och nu hinner jag sitta vid datorn lite :) Nu pallar jag inte skriva mer så hejdå :)

(ba för det - dagens låt :)  Akon ft. Keri Hilson - Change Me)


 

PEACE


Andra Advent!



Idag var jag på stan med Ida och köpte nya skor och mascara :)

(Reebok - 900kr)



(Mascara - Maybelline - the Colo Ssal Valum - 120kr)



Sen var jag på konfan, jätte fint idag. Alla som skulle vara med detta året skulle ställa sig där framme och göra såna saker :)

 

(MALA ALE DUZE SERCE <3)

Kom hem precis och hann plugga till SV provet imorgon, åt julens första lussebulle och nu ska jag äta pankakor sen sova :) Godnatt!

PEACE


"Crawl"

Chris Browns nya låt är, passande nog så här i juletider, en smäktande ballad. Videon har Sverigepremiär idag. Titta och njut av "Crawl".



PEACE


HOT or NOT?

Hihi hittade dessa örhänge på cocoo.se . Tycker att jag skulle behöva ett par nya men vet inte riktigt vilkia, dom e ju feta men vet ej om jag skulle våga ha på mig såna stora :$ Saknar också mina gamla såna långa örhänge, fast kan inte ha dom på mig för tog sönder de ena :$ Hihi, aja hot or not? Kommentera <3

(örhänge - 245 kr)




(örhänge - 195 kr)

PEACE


Ja/Nej?

(Dagens låt, SÅ LÄNGE SEDAN MAN LYSSNADE PÅ DEN! :))

Fabolous Ft T-pain - Baby don't go)



Idag var jag på stan och skulle handla skor, hittade dessa men vet inte riktigt om jag ska köpa dom.. Vad tycker ni ?




PEACE


Littlebit of stuff.

Som sagt så brann det på vår skola i veckan. Här kan ni läsa vad som egentligen hände.

Ny mordbrand mot Lindeborgsskolan.
Ny mordbrand mot klassrum på Lindeborgsskolan vid 21.30-tiden i onsdags. Brandkåren åkte till skolan på ett så kallat teknisk service-ärende. När brandpersonalen efter en stund nådde fram till skolan utan blåljus såg de rök från ett av klassrummen. Någon person hade redan påbörjat släckning med en handbrandsläckare, vilket lindrade brandförloppet. När brandstyrkan kom fram kunde man se spår efter så kallade molotovcocktails som kastats in i klassrummet. Det drabbade klassrummet fick rök- och värmeskador och de närmaste lokalerna drabbades av mindre rökskador. Skolan har tidigare drabbats av liknande anlagda bränder.




Hahaha jag hatar inte Twilight eller New Moon men den videon var faktiskt ball, hahaha check in out :)





Och ville bara säga det igen, igår kväll var typ bäst. Vet inte vad som hände med mig men jag skrattade heeelllaaa tiden och blev helt sugen på att filma flipp video. Så Ida filmade mig när jag dansade, hahah helt sick! Båda vi flabbade i minst en halvtimme efteråt om hur cp jag såg ut :$ När Ida har skickat videot till mig och jag har lärt mig hur man laddar upp den kanske jag visar den på min blogg, men ingen får kommentra det :$ Hihi!
Ska snart åka och handla nya vinterskor kanske om min mamma skyndar sig :P Ha det bra, puss!


PEACE


Älskar dig syster <3

I skolan hade vi gympa först, skulle dansa men vi spelade fotboll i stället. Sen sexuallkunskap på NO:n, löste uppgifter om judendomen på SO:n, sen hade vi lunch och IUP till sist.



Gick hem till Ida först hade vi pepparkaks krig och nu sitter vi här och ritar ^^ Ikväll blir det Idol och det är bara 3 st. kvar så Calle måste ut, om inte vet jag inte vad jag kommer att göra :s

Om kvällen kommer jag nog skriva imorgon så ni får ha det bra tills dess :)

PEACE




Glömt att vi hade uppvisning idag.. men aja :)

Onsdag, över lång dag ..

SO - judendomen
ENG - jobba i WB
BILD - måla med kol skit o kolla på hemma gjorda filmer ..
LUNCH - satt i rasthallen med klassen o skrek
NO - sexuallkunskap, Drin ville göra mig till en populär bloggare :P :)
ID - spelade fotboll med de bästa<3
MA - räkna
SPA - gjorde hörövningen som tillhörde provet, fatta typ bajs ..


(Drin & Marta & Dennis på bilderna, ni får ursäkta mig ..)




Efter skolan var det julbasar på Kulladalsskolan men pallade ej gå, stack hem o kolla på PR ^^ Sen pluggade jag innan svenskprovet till imorgon ;( Mamma kom hem med BK till mig :) På kvällen var det träning och jag har glömt att det var sista gången för terminen idag och att vi skulle ha liten uppvisning på dansskolan .. alla kom helt sminkade och allt gemfört med mig .. men skit samma, vem bryr sig typ. Nu måste jag plugga ännu mera fast är skit trött ;( Imorgon skriver jag hur det gick, puss!

PEACE



Tisdaaag!

Idag var det ändå roligt i skolan. Först matte och engelska. syslöjd och lunch. Efter lunchen NO och vi fick tillbaka våra Kemi prov. Hahah överrr glaad att jag fick VG :D Hihi i alla fall sista lektionen var svenska och jag ritade med Chris :) Efter skolan gick jag med folken och när jag kom hem var jag iisssskaaaall :o Klockan 4 kollade på Project Runway, sen kom Karin och ville hjälpa mig med Språkhistorien till på torsdag :P Just nu kollar jag på Desperate Housewives och det ÄGER! Här har ni dagens outfit och dagens låt :)

PS : Drin sluta med din jävla RUUMPPAAA du kan ändå inte säga dee :D






PEACE


RSS 2.0