Mot Kanarieöarna!

Hej kära blogg läsare. Dagen har jag spenderat med vännerna, gjort det gamla vanliga.
Imorgon åtta på morgonen kommer taxin hit och jag tillsammans med mina föräldrar ska resa till Kanarieöarna, Tenerife i två veckor. Kommer inte kunna blogga då.


Lovar er att det blir många foto när jag blir tillbaka ;)

PEACE



Hejdå grundskolan!

I fredags hade vi skolavslutning. Det var riktigt sorgligt att säga hejdå till min underbara klass men kunde ändå inte släppa fram en enda tår, tror att jag var i ständig chock och förstod inte riktigt att dagen var kommen.


Hejdå grundskolan ;(


Om vi ska prata om betygen så kan jag säga att jag är hur nöjd som helst, hoppades på 3 MVG men i stället fick jag 5 st :O Nian går jag ut med 290 poäng :D

PEACE



LMFAO - Party Rock Anthem

Balens höjdpunkt verkligen haha! Kan också vara dagens låt :)



PEACE




Film från balen!

Osså här är ett video som hör ihopa med förra inlägget, haha :thumbup:



PEACE




Balen!

Som sagt efter lärarmiddagen hade vi nior en bal, vilken egentligen var ett disco. Balen var på Deep Night Club i Malmö och det var en av det roligaste och svettigaste festerna jag har någonsin varit på.


PEACE




Lärarmiddag!

Här kommer foto från i onsdags då alla nior hade lärarmiddag på skolan. Maten tillagades av mattanterna och serverades av åttorna :)

´

PEACE



No Strings Attached


Har sett denna filmen här om dagen, tyckte inte det var något speciellt faktiskt, men om jag ska vara ärlig så var den ändå lite rolig.


Både igår och idag har jag varit med Ida. Vi cyklade till mobilia och sen stannade hemma och kollade på Pretty Little Liars, det var ändå blåsigt och mycket regn ute.

PEACE



Sista veckan på LB-skolan.

Här kommer bilder från den sista veckan på LB skolan ;(

Måndag: Blev klar med mina byxor som jag höll på att sy i en hel termin.


Tisdag: Vår gympalärare bjöd oss på fika i skolans källare. Vi spelade biljard och kastade pil.


Klockan 3 hade vi "sommarshow" där vissa sjöng, spelade instrument och dansade.

Jag i vitt T-shirt, shorts och vita skor.

Onsdag: Hade fotbollsturnering, var dock inte med detta året. Vår klass vann som vanligt över alla elever vi mötte förutom en klass då det blev 0-0.


I finalen mötte vi lärarna där matchen var riktigt jämn, vi sköt stolpe en gång men efter det så vann lärarna med 1-0.


Två timmar efter turneringen hade vi lärar middag fram till klockan 19. Från klockan 21-01 hade vi bal, foton där i från lägger jag upp i ett enskilt inlägg.
Torsdag: Åkte till Sibbarp, typ halva klassen har stannat hemma och sovit efter balen, vi andra spelade bl.a minigolf haha.


Fredag: Hade skolavslutning, men foto därifrån visar jag också upp senare. Efter avslutningen åkte jag och mina föräldrar till Hollandia och åt där i alla fall.


Efter det gick alla vi tjejer till Diellza och kollade på film.


På kvällen gick jag och Ida ut med killarna.

PEACE



Barnensby med klassen!

Hej! Bara så ni vet de kommande inläggen kommer vara bombade med foto. Idag har jag suttit hela dagen och sorterat över 500 foto från det senaste veckorna. Detta inlägget bombar jag med foto från Hästveda/Barnensby från typ 2-3 veckor tillbaka då min klass va där och övernattade en natt!

När vi kom fram :)

Efter en halvtimme typ gick vi för att bada!

Vissa paddlade kanoter också!

Jag & Ida!

Efter det tog vi en promenad runt Barnensby!

Hitta Jacob haha!

Medans vi väntade på maten!

"Vi byggde bro!"

Käkade hamburgare och korv!

Gruppfoto :)

Snooki: It was like THAT big, haha!

Äta grillade marshmallows!

Linus vaktar bananer!

Äta bananer & dansa!

Osså gick vi till sjön. Det var nog det läskigaste jag har varit med om, man kunde inte se mer än typ 5 m framför sig, allting var bara svart. Osså så klart så var vissa tvungna att springa ut ur skogen och skrämma oss flera gånger. Fladdermöss fanns det också gott om...

Vi kom hem några minuter över midnatt...

... och sjöng för Ida som fyllde 16 år :)

Medans tråkmånsarna var i stugan och sov gick vissa till sjön igen 4 på morgonen och chillade där!

Efter det fanns det inte så mycket kvar att göra...

Klockan nio på morgonen var det frukost och alla var riktigt döda.

Innan hemfärden gick man sista gången till sjön!

Som ni ser så hann vi göra riktigt mycket inom dessa 24 timmarna men dagen därpå kan jag lova er var inte lika rolig haha. Menmen denna övernattningen med klassen kommer jag aldrig att glömma! Minnen för livet!

PEACE



SYTYCD episode 1

Hoolyyy shieeet! Var bara tvungen att lägga upp dom här danserna, kolla på dom!!! Helt jävla sjukt! Speciellt den andra, för den första är mer rolig :D


PEACE



SYTYCD season 8

Hellu! Nu är det säsongs premiär för So You Think You Can Dance säsong 8! Fan vad jag älskar detta programmet!


Hade själv en dansuppvisning idag i skolan. Haha den gick väll så där. Kände mig mycket säkrare när jag skulle uppträda på Paladium och konserthuset för typ 2 år sen då jag fortfarande tränade dans. Här hade vi inga speglar så vi inte kunde se hur vi rörde oss medan vi tränade, vi hade ingen utbildad lärare som inte heller rättade våra fel så vi fick helt enkelt tolka danserna på vårt egna sett, och eftersom alla tolkade den annorlunda dansade vi ibland i otakt, vi stod lite var vi ville i stället för att hålla oss till räta linjer osv.
Nåja, nu är det över och om 2 dagar kommer vi ändå att sluta på denna skolan :)
Nu ska jag fortsätta kolla på SYTYCD!
Ha en fortsatt trevlig kväll!

PEACE



Balklänningen.

Haha ni anar inte hur stor problem jag hade med att käpa den perfekta balklänningen. Först köpte jag den beige/svarta klänningen från H&M men kunde inte sitta i den haha! Sen beställde jag en klänning från Nelly:

Marma Dress

...men den var för stor och såg ut som en sopsäck. Sen beställde jag ännu en klänning från Nelly:

White Cut Out Prom Dress

...men den var för liten. Sen var risken för stor för att beställa ännu en klänning därifrån för det var mindre än en vecka kvar till balen och man vet aldrig hur länge man ska vänta, speciellt nu när alla beställer därifrån. Den första klänningen fick jag inom tre dagar, den andra var jag tvungen att vänta på i en vecka. Men, i helgen när jag var i stan köpte jag den första bästa klänningen, jag har redan visat er den en gång förut här i bloggen så ni kan själv tänka ut vilken det är.

Hur som helst så är det bal imorgon och jag är super taggad!

PEACE



Rihanna - California King Bed

Dagens låt! Riktigt fin video, gahh!



PEACE




The last week.

Hej allihopa! Denna veckan kommer vara den sista veckan för mig i grundskolan, känns både sorgligt och spännande.


Här är min lilla schema för veckan:

(Idag) Måndag: Sydde klart mina byxor på slöjden (!), hann inte äta lunch utan gick direkt till hemkunskapen. Hela klassen hjälptes åt att fixa ihopa en sista middag, jag och Diellza gjorde minicheesecake. Direkt efter gick jag till dansen och hade en sista träning innan uppvisningen. Nu fixar jag mina naglar och kollar på MTV Movie Awards 2011!

Tisdag: Håltimme på första lektionen tror jag, sen ska vi ha lite chill lektioner, fika på idrotten, äta lunch snabbt och uppvisning! Hemma fixa alla kläder till balen och så, tvätta håret, måla naglar svart!

Onsdag: Fotbollsturnering, kl. 17-19 lärarmiddag, kl. 21-01 bal.

Torsdag: Sibbarp med klassen.

Fredag: Skolavslutning, kanske hitta på något med vännerna?
PEACE



New in.

Hello. Som sagt så var jag i stan igår och shoppade loss lite grann. Jag köpte:

Shorts 179:- ( Vero Moda )

Bikini, BH 99:- , trosor 99:- ( Bik Bok )

Svart linne 79:- ( Bik Bok, 50% rea! )

Grå, kort T-shirt 99:- ( Bik Bok 50% rea!)

Vit blus 149:- ( Bik Bok 50% rea!)

Spets lace bra, svart 129:- , gul 129:- ( Bik Bok )

Osså köpte jag lite strumpor, ett halsband och balklänning men den tänker jag inte visa er nu :)
Idag åkte jag till Entré för att byta ut en sak. Sen när jag åt så träffade jag Sara Jönsson från Big Brother!!! Haha vafan gör hon i Malmö?!


BB Sara i vitt!

PEACE



Never Say Never!

Hejhej! Igår var jag i stan hela dagen och shoppade. På kvällen gick jag till Ida och vi kollade på Never Say Never.


Jag är inte Justin Biebers största fan eller så men kan lugnt säga att killen har riktigt stor talang. Inte bara inom musikbranschen men även inom olika sorters sport som hockey, fotboll och basket. Han är skit grym på att dansa och är verkligen en godhjärtad människa. Förstår inte varför hatet från killarna är så stor. Han är bög, han har en tjejröst, brukar dom alltid säga men är det verkligen en anledning för att hata en kille man inte känner? Eller är det en ren avundsjuka? :) Tycker att alla som "hatar" han borde se denna filmen och tänka om.


Och en liten sak till, visste ni om att när han skulle uppträda i världens mest kända arena New York City Madison Square såldes hans biljetter på bara 22 min?

Haha nu ska jag sticka till Entré, skriver mer när jag är tillbaka!

PEACE



Joe ft. G-Unit - Ride with you

I juustt waaannnaa rideee witth yoou babyy!



PEACE




Prinsessan och Grodan.

Hellojsan! Nu har skolan börjat igen, försov mig typ jätte mycket idag men vad gör de när på lektionerna gör man ändå inget nu den sista veckan. På engelskan började vi kolla på The Pianist vilket utspelar sig i Warszawa då nazisterna utrotade alla judar. Lever mig in i filmen riktigt mycket och tycker bara det är så fruktansvärt hemskt. Kan inte ens tänka mig att det var mycket värre i verkligheten än på film...
På idrotten gjorde vi lite vad vi ville, och fyfaaan va varmt det var! Spelade lite volleyboll med Diellza och var riktigt svettig redan då!
Efter lunchen hade vi bild och efter det dans. På tisdag nästa vecka ska vi ha uppvisning för hela skolan, haha vill bara skratta när jag tänker på det! Visst kommer man skämma ut sig men vad gör de när man ändå slutar på denna skolan dagen därpå ;)


Såg nyss sista avsnitet av Desperate Housewives, bra som vanligt, och väntar som fan tills säsong 8 börjar i höst. Den 14 juni kommer även en säsong av So You Think You Can Dance börja så det är också något man kan se fram emot :)
Nu ska jag gå runt och skutta lite i huset, haha bye bye!

PEACE



J. Cole ft. Wale - You Got It

Sååå häärliiig! Lätt en av mina favorit låtar i sommar!


PEACE



Idas fest & dagen därpå.

Foto från i lördags, Idas födelsedagsfest :)


Foto från igår. På morgonen cyklade jag och Ida till stan och kollade på kläder. Klockan tre då vi kom hem gick vi till Ida och badade.


Sen var vi tvungna att tvätta håret!!!

Vi käkade och på kvällen gick vi ut :) Sen kollade vi på lite serier och jag sov över hos Ida. Kuligt!


PEACE



Jennifer Lopez ft. Lil Wayne- I'm Into You

Dagens låt!


PEACE



3 juni - Ida 16 år!

Hej alla glada!
Igår när jag kom hem från lägret gick jag och la mig direkt för har varit uppe hela natten. Gick upp igen runt sex på kvällen, duschade och så och gick hem till Ida för att fira henne tillsammans med hennes familj! Igår blev min lilla pluttis 16 år! :D Vi åt tårta och sedan gick vi ut med killarna.


Idag vaknade jag runt 12 och följde Ida till solarium. Sen gick vi hem till mig och åt pannkakor :) Runt klockan 3 cyklade jag med Yasemin till Mobilia för att handla en present till Ida för idag ska hon ha en födelsedagsfest för hennes vänner! Haha fan va roligt det kommer att vara!

(Foton från lägret visar jag inom de närmaste dagarna).

PEACE



Demarco - She Cant Wait

En härlig sommarlåt från Yasemin, haha! :D




PEACE



5 dagars ledigt nu då!

Heeejsaan alla! :D Nu framöver ska vi ha 5 dagars ledigt från skolan, det känns mycket nice! Imorgon ska hela min klass åka till Hästveda barnensby och övernatta där en natt! Vi ska bada, käka gott, vara uppe hela natten och roa oss. Fan, det kommer vara så jävla roligt, är nästan hundra på att jag inte kommer kunna somna inatt haha!



Idag efter skolan gjorde jag inte så mycket. Tvättade håret och lite sånt, sen kollade jag på BigBrother och målade mina naglar varannan mörkblå varannan havsblå :) Och idag är det även "barnsdag" i Polen så mamma ska åka strax och handla Thai mat till mig mohaha :D


HAHAHA omg för knappt en minut sedan kom det en liten fågel in i våran lägenhet genom balkongsfönstret! Den flög hela vägen till andra änden av lägenhetet och pep skit mycket, men som tur va hann vi fånga den och släppa ut igen :)

Nu måste jag fan ta mig packa, har inte ens gjort det... Imorgon halv 10 är det avfärd! Kommer inte kunna blogga förens på fredag eller något sådant. Ni får ha det så bra!

(Laddar också upp en låt alldeles starx :))

PEACE



RSS 2.0