Fredag <3

Städade, provade kläder som jag köpte igår, kollade på PR och åt frukost. Sen kom Ida. Hon spelade Sims3 och jag pratade med min mormor i tele<3 Sen åkte vi till mobilia för jag skulle byta vissa kläder. Ashley kom också <3 Vi handlade i Expresso House och tog med oss käk hem till mig. Jag köpte en kyckling macka och Chai Latte <3



Hos mig kollade vi i skolkatalogen och sen gick vi hem till Ida och var där. Kl. 8 var det Idol så klart och de hade Las Vegas tema som va rätt så fattig .. Men Eddie hängde löst igen .. för 3:dje gången .. helt konstigt för HAN ÄR INTE EN AV DE 2 SÄMSTA!! Som tur va gick han vidare igen och Erika åkte ut.



PEACE


Wednesday!

Idag på morgonen kollade jag på Project Runway sen åt frukost. Satt lite vid datorn men blev jätte trött så vilade och lyssnade på musik. Vid 3 åkte jag och mamma snabbt till mobilia och jag hittade svarta tajts, en fin grön/blå skjorta och en Kitty tjocktröja. Imorgon kommer Triangeln fira 20 år och det kommer vara 20% rabatt så jag kommer förhoppningsvis köpa dom sakerna då :)
Precis har jag ätit chips och kollat på Gossip Girl. Om en halvtimme kommer jag äta middag och sen åka på träning :)<3


PEACE



Hoppas :)

Om mamma kommer ha tid imorrn ska vi åka till mobilia och leta efter svarta tajts,



dessa svarta "stövlar",


denna underbara Adidas tröja ( den finns ingenstaaans, bara på internet och man kan inte ens skicka den till butik ;( ),



och denna Svea mössan ( alla säger den finns på Stadium men de finns det inte alls ;s ).

PEACE


YesYes!

Ohh mamma kom hem och köpte ThaiThaiThai till oss :D



Och ikväll blir det så klart :



PEACE


nu är det ; LOOOOOOOV (e)



PEACE

// xoxo Martusia


Första inlägget ; stolt :$




Hej alla glada läsare! Blev precis medlem här och vet inte exakt hur allting fungerar ännu, men kommer förstås lära mig under tiden ;)

Den här bloggen kommer bl.a handla om mina intressen. Altså dans, musik och kändisskvaller. Men den kommer också handla förstås om mina underbara vänner & min vardag :)

Annars har jag precis ätit pankakor till frukost och just nu väntar jag på mina föräldrar eftersom vi ska åka och handla högtalare till min datorn, leta efter mössa, vantar och kanske en tjockiströja :)

När jag kommer tillbaka kommer jag berätta om igår, jätte trevlig dag och tills dess hade bra :)

PEACE

// xoxo Martusia

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0