Middag på V.E.S.P.A.

Tjololo! Vaknade skit sent idag så pallade inte göra något på dagen, förutom att måla mina naglar till grå och sola på balkongen. Internetet fungerade inte heller vilket var väldigt strange...
På kvällen åkte jag till Västra hamnen till en italiensk restaurang som heter V.E.S.P.A, där vi alltid brukar köpa våra pizzor, dock inte den från förrigår :P Men i alla fall så köpte jag sån skiiit goood pasta i krämig paprikasås med kycklingfilé och lite italiensk ost på toppen! Haha det fanns inte en ända plats ledig på uteserveringen så tog take away och satte mig på bryggan med utsikten över havet och Öresundsbron.



När jag kom hem från min underbara måltid haha insåg jag att internet fungerade igen så var ju tvungen att blogga ;) Och nu när jag har gjort det ska jag läsa andras bloggar och gå och lägga mig!

PEACE



DJ Khaled ft. Drake, Rick Ross, Lil Wayne - I'm On One

Dageeens lååååt!



PEACE



Ny design!

Hehe som ni redan har märkt så har jag fixat ihop en ny design :rolleyes: Det har varit kämpigt med några koder men med lite hjälp så löste sig allting mycket fint :)
Ny header, bakrund, textstil och färg, bred på själva bloggen och lite mer. Nu är det bara reklam som saknas så att jag kanske kan tjäna lite cash ;) Och besökar antalet ökar också så allting går bara framåt!
Allt tack vare er!


Ha en underbar söndagskväll!

PEACE




Ny bloggdesign på gång...

Hejsan allihopa! Ska nu försöka ändra min blogg design så bloggen kommer se lite konstig ut hehe...
Kanske hinner bli klar med den tills kvällen men annars så är ni välkomna imorgon!


Och glöm inte kolla på So You Think You Can Dance ikväll, kl.20.00 på TV5 :)

PEACE



Rolling Stones.

Woohoo! Idag har jag lärt mig hur man gör egna collage tack vare den här fantastiska bloggen: http://mmiaas.blogg.se/ , som är lätt en av mina favorita! Mycket fina foto & mycket inspiration så tycker faktiskt ni ska klicka på länken och checka in bloggen ;)

Men i alla fall så här är den, min första, coola collage som visar min personliga önske outfit :thumbup:
Rollig Stones.

Har nu skapat en ny kategori också där ni kan kolla på alla, kommande collage som jag tänker göra då och då ;)

PEACE



SYTYCD season 8, week 2 and 3.

Yesyes, kollade nyss på världens bästa dansprogram, nämligen SYTYCD. Danserna var helt sjuka utan tvekan, pallar inte ens snacka om det.. Här är några videos som får tala för sig själva, helt enkelt...

(från förra veckan)
Melanie & Marko - Jazz. Bubbling, fuzzy and funny routine :D

Ashley & Chris - Broadway. Ashley hälsar på sin man i fängelset.. Graauwr!

(från idag)
Jordan & Tadd - Hip-Hop. Va förvånad man blir när man vaknar med en främmande person i sin säng och minns inte riktigt vad som hände kvällen innan... Woop woop.

Melanie & Marko - Hip-Hop. Marko har just blivit lämnat vid altaret, så hans bästa vän Melanie som alltid har varit där för honom tröstar honom så gott hon kan medans han inser att han har älskat fel tjej...

PEACE



Dags för fredagsmys!

Godkväll! Ska hoppa till vardagsrummet nu, äta pizza och kolla på So You Think You Can Dance :) Freeedaaagsmyyss!


PEACE



Just Go With It.


Haha har nyss sett Just go with it, eller som den nu kallas i Sverige "Min låtsas fru". Trodde faktiskt inte den skulle vara så rolig men eftersom jag älskar både Jennifer Aniston och Adam Sandler så älskade jag även filmen :) Skit bra, gå och se den nu!


PEACE



Wiz Khalifa ft. Kev tha Hustler - Hello Kitty (On the Pill)

Haha fyfan va gulligt musikvideo då! Eller Taylor rättare sagt. Tror jag har kollat på den 5 gånger nu heh..
Men finare tjejer kunde dom i alla fall skaffa.. Trodde på allvar det va killar med peruker..


PEACE



Inget sommar utan våfflor!


Idag så kom Vanessa & Gelare hit och vi käkade chokladvåfflor med grädde och frukt på balkongen :) Inget sommar utan Martas våfflor asså! Sen så gjorde Gelare inbakade flätor på mig, fint fint!


Nu ska jag äta chicken nuggets och redigera några foto och sen ska jag kolla på en film i detta fantastiska vädret :thumbup:

PEACE



Renovering på gång.

Hellu! Just nu håller vi på att renovera vår hall här i lägenheten. Vi målar om och sätter in nya, vita dörrar.
Igår så kände jag att jag också behöver att "fresha up" mitt rum (lite åtminstone). Därför gjorde jag om min anslagstavla. Målade ramen svart, satte in svart papper som bakrund och skrev ut nya foto :)

Före: kaos minst sagt..

Efter: Mycket fint, mycket fin!

Haha blev faktiskt jätte nöjd med mitt lilla "projekt". På tavlan satte jag fast tre foto på mig själv, tre foto på mig och Ida, två foto från skolavslutningen och ett foto på min lilla vovve Czika som bor i vårt hus i Polen tillsammans med mormor och morfar. På tavlans vänstra sida satte jag fast en ros som jag fick på skolavslutningen. På högra sidan finns det en mask från Venedig och två små, blåa hjärtan från Turkiet.

Bloggar snart igen :)

PEACE

Salif ft. Ray Lavender & Da Griot - Bang Bang

Dagens låt! Refrängen över rolig.. :)



PEACE



27/8 - min namnsdag (:

Hejhej!
Igår var jag på stan med Vanessa & Gelare på jakt efter en ny, cool t-shirt med fett tryck. Så klart så hittade jag ingenting i detta svenneland. Sen cyklade jag också till pildammsparken och matade ankorna haha.
Idag var jag på Mobilia, handlade lite mat och några krämer från Apoteket. Sen höll jag på med ett "projekt" här på mitt rum. Haha blev precis klar men om detta skriver jag mer imorgon.

Och förresten så är det min namnsdag idag :)

PEACE



Lupe Fiasco - The Show Goes On

Dagens låt!


PEACE



Blake Lively made by me.

Hejhej! Idag var jag och mamma i Panduro och köpte massor av papper och färg plus andra små prylar. Sen var vi på IKEA, letade efter några burkar till dessa prylarna och åt där.
Förra veckan började jag också kolla om den sista säsongen av Gossip Girl, och blev helt plötsligt väldigt sugen på att rita av Blake Lively (Serena Van Der Woodsen). Här kan ni se hur det blev.

Måste lära mig att rita hår.. Här kan man tro att hon är svarthårig, not good :(

Nu ska jag kolla på ännu ett avsnitt, bye bye!

PEACE



Rain all week long.

Haha så roligt det är att läsa på FB hur alla klagar över svennevädret. Jag vet inte varför men sens jag var liten har jag alltid gillat regn. Jag blev alltid, och blir det fortfarande, helt varm inombords :rolleyes: Och så klart är det mycket mysigare att göra alla hemsysslor, eller bjuda in vänner när det regnar ute.

Idag har jag i alla fall spenderat halva dagen på Entré med min mamma. När jag kom hem damsugade jag och städade hela mitt rum, vilket var verkligen på tiden för sist jag städade gick jag fortfarande i 9: an hehe...

Foto från dagen:

Hittade fin t-shirt på Gina, men glömde pengarna... Haha hur kunde jag?!

Min och mamams fika på Mormors bageri. Mackan var så stor att den var knappt för en person därför delade vi på den :) Sen köpte mamma en kaka och apelsin juice och jag en chai latte.

Nu ska jag gå och glo på Casanova som börjar på TV5 nu.

PEACE



R.I.P Amy Winehouse

Amy Winehouse har gått bort och blev bara 27 år gammal...Hon hittades död i sin lägenhet i norra London på lördagskvällen och enligt en källa ska orsaken vara en överdos.Hon var inte den typen av sångerska jag vanligtvis brukade lyssna på, men tycker ändå att hon var helt amazing. Här är hennes två låtar som jag tycker är väldigt, väldigt bra!

Amy Winehouse - Rehab

Amy Winehouse - You know i'm no good

PEACE



Augusti 2008 - Malmöfestivalen


Ida, jag, Martin & Ashley

Hannah, Ashley, Dennis & Jacob

PEACE



Bow Wow ft. Chris Brown - Ain t Thinkin Bout You

Dagens låt!


PEACE



Helvete vad det bakas!

Haha jag vet att jag har bakat nu varannan dag men hade inget att göra igår så ringde till farmor och frågade om hon kunde lära mig att laga pannacotta. Så när jag väll kom till henne började vi att baka en massa annat. Vi gjorde:

blåbärsbullar,

små kakor med aprikossylt inuti,


bröd och till sist panacotta. Till middag gjorde vi också hemmalagade hamburgare. Fatta så mätt jag blev!


På kvällen kollade jag på SYTYCD och när jag kom hem såg jag på Gladiator.
Idag ska jag till Oxie till min farmor igen och vi ska äta familjemiddag plus våran pannacotta som vi lagade igår :)

PEACE



Filmer från Tenerife.


Nu är jag klar med att klippa/klistra i filmerna från Tenerife. De här tre filmerna filmade jag när vi var i Loro Parque.

Vi börjar med delfin showen.

Här är sjölejon show, det var det roligaste av alla tre.

Och sist tar vi späckhuggare show, det var lätt det fetaste av alla!

PEACE



Vill övningsköra nu!


Det två senaste dagarna har jag varit med mina vänner hela tiden. Förrigår på kvällen kom Ida till mig och vi åt den kakan jag bakade, sen gick vi tillsammans med de andra hem till Martin. Vi spelade poker, Halo och sen rakade vi Martins huvud.

Igår cyklade jag med Ida till mobilia för att köpa en present, sen bakade vi morotskaka haha och på kvällen gick vi ut med de andra igen.

Eftersom det regnar som fan idag stannar jag hemma och ska fortsätta att redigera filmer från resan. Publicerar dom idag också, så håll utkik.

Och ja, kan inte sluta tänka på hur skönt det måste vara att kunna köra en bil ?! Vill lära mig nu, genast! Fan tänker på det hela tiden... Vill kunna nununu!!!

PEACE



Nicki Minaj - Super Bass

Dagens låt!


PEACE



Röda vinbär kakan.

Hej igen! Idag har jag fixat och målat mina naglar. Och eftersom jag har plockat massor av röda vinbär igår bakade jag en kaka med dom idag :) Ska snart ringa Ida och fråga om hon vill äta den med mig haha.


Nu ska jag äta China Box, haha har inte ätit det på över ett år (!).
Får se vad som händer ikväll :)
PEACE



Harry Potter and The Deathly Hallows part 1


Igår när jag kom hem hyrde jag också näst sista Harry Potter filmen som jag fortfarande inte hade sett. I veckan ska jag kanske på bio och se den sista filmen så det är mycket viktigt att jag fattar vad som händer :)


Nu ska jag cykla och lämna tillbaks filmen, skriver mer när jag kommer tillbaka!

PEACE



Tre dagar i Maglehem.

Hejhej! Kom hem igår kväll. Visar upp lite foto nu från mina 3 dagar i Maglehem.

När vi kom fram var det redan kväll så vi åt middag och spelade kort.

Nästa dag efter frukosten spelade vi badminton och lite handboll och sen gick vi på en lång promenad i skogen.

Sen åt vi lunch, och jag tog några foto i trädgården.

På kvällen gick vi till stranden, och det var super skönt för att det var vindstilla, inte varmt och inte kallt. Helt perfekt väder :)

När vi kom tillbaka grillade vi och sen kollade vi på fotbolls VM. Hejade på Japan och det var också de som vann. Fyfan så bra matchen var! Men synd bara att den blev så lång att de var tvungna att skjuta straffar. I alla fall så är Japan VM mästare nu och det är det ända som räknas :) Tycker också det är helt rätt att Hope Solo fick ett pris för turneringens bästa målvakt, för det var hon verkligen!

Dagen därpå cyklade jag någonstans och plockade körsbär, sen cyklade jag till havet och satt där lite.

När jag kom tillbaka hem var jag helt slut. Vi åt middag och sen åkte vi tillsammans till ett café :)

Sen plockade jag lite röda vinbär i trädgården och vi åkte hem.

Dom senaste dagarna har varit helt underbara och långt ifrån tråkiga. Är jätte glad att jag bestämde mig för att åka dit helt spontant för behövde verkligen att komma härifrån.

PEACE



Nu sticker jag!

Hej och hejdå. Sticker nu till Maglehem för 2 eller 3 dagar. Orkar inte vara här mer, seriöst. Om jag bara kunde skulle jag stanna där resten av sommaren, men det går såklart inte... Helvete!


PEACE



Big Sean ft. Chris Brown - My Last

Haha kan ej lägga upp filmerna idag för är fortfarande inte klar. Gör det imorgon! Om jag hinner...
Här är dagens låt i stället :)


PEACE



Halva dagen i köket..

Idag vaknade jag ganska sent så åt frukost framför Ellen på TV. Sen kom jag på en egen koregrafi haha som är skit rolig att dansa! Gick till balkongen och läste några kapitel av Breaking Dawn och sedan bakade jag dubbel sats av Äpple och kanelmuffins för att göra mamman glad när hon kommer hem :) Eftersom båda mina föräldrar jobbar nu varje dag ända från morgonen till kvällen måste jag laga min mat själv hela tiden. Haha oftast blir det hämte mat men idag kände jag för att laga själva middagen själv, och här nedanför kan ni se resultatet. Haha känner mig riktigt stolt för detta är nog det godaste måltiden jag har någonsin lagat :blush:


Nu ska jag fortsätta att fixa till mina videofilmer, lägger upp dom direkt när jag blir klar :)

PEACE



Vänner

Hejhej! Innan jag går och lägger mig tänker jag visa er en Vänner-video som jag, Ida och Ashley gjorde på bildlektionerna i våran nuvarande "ex skola". Detta är bara hälften av avsnittet vi egentligen spelade in för hela fick inte plats på videofy.me .. :thumbdown: Vi hann tyvärr aldrig spela in rösterna heller, vilket är väldigt sorligt eftersom texten vi skrev var såå tyypiiskt Vänner serien och kan slå vad om att alla Vänner-älskare skulle känna igen replikerna :)
Ida och Ashley ritade köket och vardagsrummet på ett A3 papper och jag gjorde figurerna. Vi la gubbarna på pappret, tog ett foto uppifrån, flyttade gubbarna ett par millimeter, tog ett foto osv. Ni kan själv lista ut hur lång tid det tog för oss att bli klara med våran 3 och en halv minuters långa filmen när 1 sek i filmen var lika med 15 foto...

Haha man ser att vi inte har gjort detta på en dag eftersom ljuset ändrar sig så mycket, men allting skulle bli fixat på datorn bara om vi skulle ha tid till det. Som sagt så är det bara en liten del av det hela avsnittet.

Imorgon ska jag klippa/klistra ihopa mina videos från Tenerife så håll utkik efter dom i bloggen :)

PEACE



Black Swan


Hejhej! Har nyss sett Black Swan med Natalie Portman och herregud sikken sjuk film det var! Rätt läskig ibland men ändå bra. Älskar alla dansfilmer, spelar ingen roll vilken sorts dans de dansar för gillar dem allihopa. Slutet är helt oväntat så tänker inte avslöja någonting för er ;) Tycker att ni borde se den.



Nu ska jag kolla på Sverige-Japan matchen, det står redan 1-0 till Sverige så woohoo! :D

PEACE




Adam Tensta ft. Billy Kraven - Scared Of The Dark

Dagens låt!


PEACE



Tenerife juni 2011



Hotellet vi bodde på.

Första middagen bestod av Fajitas! Efter det tog vi en promenad.

En dag åkte vi till Loro Parque.

Gorillan som MJ besökte 1993!

Vi kollade på en riktigt fett späckhuggare show!

Och efter det kollade vi på delfin show också!

Två  riktigt fina fåglar som gick helt fritt runt om i hela parken.

Flamingo!

Sengångare & surikater!

Pingviner & massor av fiskar!

En haj precis ovanför.

Hitta Nemo!

Krokodil & leopard & sköldpaddor!

Älskar papegojor! Dom är så sjukt coola! Synd bara att de är så högljuda.

+ en bebis papegoja.

Dagen avslutade vi med sjölejon show!

En annan dag gick vi på två timmars långa flamanco uppvisning. Den var helt fantastiskt bra! Synd bara att man inte kunde filma eller ta några foto. Det var en man som dansade som Michael Jackson, som sagt, riktigt bra var det! Kommer aldrig att glömma detta, minne för livet verkligen! De tre bilderna här nedanför är utanför teatern där uppvisningen var.

Sen gick vi till en thailändsk restaurang, maten var skiiit goood ocksåå.

Två foto från stranden.

Visst kan man tro att detta är dimma? Det trodde vi först också men sedan kom vi på att det var moln..
En annan dag åkte vi till Siam Park!

Detta var nog det sjukaste jag har gjort i hela mitt liv.. Man åkte sjukt högt upp på denna tallriken eller vad det nu är och man tror att man kommer att döööö! Att hela kommer bara välta och att man kommer att döö..

Riktigt stor pool med konstgjorda vågor!

En bild på en duva som alltid kom till våran balkong vid samma tidpunkt.

En dag åt vi på en Amerikansk restaurang. Här är vad jag beställde.

Allt var mycket mysigt förutom två ödlor som krigade bakom mig..

Sista middagen käkade vi på en italiensk restaurang.

Sen var det dags att åka hem till Malmöö!

Här är bara några foto av 350 st som jag egentligen har... Haha det är riktigt svårt att välja vilka foto man ska lägga upp, självklart skulle jag vilja visa er allihopa men det skulle ta en hel dag :P
Har filmat några filmer också men dom visar jag er i ett annat inlägg.

PEACE



Beyoncé - Best Thing I Never Had

Beyonces nya singel, till dagens låt!


PEACE



Beyoncé

Ohh hon är så underbar! Älskar Beyonceé, min förebild.



PEACE



Sunny Sunday.

Hej alla! Det senaste dagarna har jag varit med mina vänner hela tiden typ, därför hann jag inte att blogga :) Igår sov jag över hos Ida också, vi såg på Eclipse, en hel del avsnitt av PLL osså var vi ute. Idag kom hon över hit och vi käkade pannkakor med frukt till frukost och kollade på repris av SYTYCD som jag missade i veckan haha..
Har nyss sorterat foton från Tenerife så dom kommer senare idag.

Just nu ska jag dra till balkongen och :

Så ni får helt enkelt ha en mysig söndag! :)

PEACE



Keri Hilson - Pretty Girl Rock

Dagens låt!



PEACE



Home Sweet Home!

Hej alla bloggläsare! Nu kör vi igen med bloggandet för jag är tillbaka :D Det två veckorna på Tenerife har varit otroligt varma och helt underbara, men dock saknade jag mina vänner som FAN!

Igår har jag varit med bästa vän Ida sens morgonen, på kvällen träffade vi de andra och hängde med ut :)


Just nu sorterar jag alla foto från resan för de blev många som vanligt. Haha lägger upp dom senare idag eller imorgon. Men nu dagens låt, för det var länge sedan :)

PEACE



RSS 2.0