Man som älskar muuus :D

Gick till skolan klockan halv 10 och började med spanska. Vi snackade om provet vi gjorde förra veckan och jobbade i WB. Sedan jätte tråkig svensk lektion och lunch. Efter lunchen hade vi musik och höll på med våra låtar och till sist BEB och jag skrev matte prov. För 2 veckor sedan när jag skrev A delen fick jag 20/20 och idag när jag gjorde B delen fick jag 17/20 :D Är skiit glad! Hoppas jag kommer få MVG som slutbetyg :$ I alla fall efter de hade jag hemspråk och skrev en massa skit som vanligt. När jag kom hem kollade jag på Project Runway och precis så pluggade jag till svenskprovet vi kommer ha på torsdag. Den kommer handla om språkhistorien ;( Hihi här får ni en Sean Banan remix som får mig alltid på en bra humör :D MAN SOM ÄLSKAR MUUUUUS :D HAHAHHA!





(kommigen kommigen :D)

PEACE


Första Advent!

Tänk att snart är det jul och julklappar och all god mat, hihi :$ Längtar jätte mycket efter alla mysiga kvällar med min familj och vänner. Mami har julpyntat i helgen och då började jag längta ännu mer.



Har också precis lärt mig hur man gör en egen omröstning på bloggen så ja, rösta :)

Sean Banan KING!

2 apelsiner och 1 banan då har vi gjort ett Seans organ, hahahh RUUMPAAAA kolla på filmerna och försök förstå vad han säger då kommer ni flabba ihjäl er :D Dom två första filmerna har ni kanske sett på Circus Möller men den sista filmen är från Floor Filler så jalla :)



PEACE


Saturday Night

Öhh var ska jag börja .. Dagen igår var skiiit ball. Först städade jag lite införkvällen sen åkte jag och Ida till dansskolan som sagt. Efter det hyrde vi film, gick hem till mig för att byta om, gick hem till Ida och gjorde lite olika sen kom vi till mig och åt smörgåstårta och chokladmoussetårta, Ashley kom och vi snackade/flabba åt olika saker, gick hem till Ida och kollade på Nyaste Harry Pottan filmen vi inte har sett i somras :) Sen var det slut, haha skiit kul som sagt och längtar som fan tills Nyår då vi 3 kommer ha som ballast :)





Just nu sitter jag här och käkar frukost och tårta från igår :$ Hihi på måndag kommer jag vara ett värsta fetto så höll det för er själva :$  Senare måste jag hjälpa till att städa lite för det finns disk över llt i hela huset :( Sen ska jag säkert till Ida och sitta där :)


PEACE




Hiphop/street med Ida <3

Just nu har jag och Ida kommit tillbaka från dansskolan. Dansade över fett hiphop/street koregrafi med Yessica till  "Killa" Cherish ft. Yung Joc.



Här kan ni får se dansen vi gjorde, fast det är inte vi på videon (läraren i  svart).


Efter dansen hade jag skiit ont i mina ben och röven, haha men det vad värt det. Sen körde jag och Ida vidare till Filmgiganten och hyrde film vi kommer se ikväll tillsammans med Ashley gumman. Skriver mer lite senare. Pusshej <3

PEACE


Freaky Friday

Hejsan alla glada :) I skolan var det som vanligt, många roliga/trevliga saker hände men också mindre trevliga  ... Kan inte fatta att du är SÅÅÅ "bitchig" ...
Jag är hos Ida gumman nu och vi kollade på Project Runway final precis :) Hihi, ikväll blir det Idol och idolerna kommer sjunga i Malmö Arena :) Fett fett. Nu har jag inget mer att säga, ska hoppa på Ida och kittla henne lite <3


PEACE




Let's talk about sex!

Har inte mycket tid just nu så kommer skriva en kort sammanfatning av dagen :)

MA - kom försent men whatever, räkna lite och sjöng för det mesta :)
SO - började lösa uppgifter om Judendomen, jag brukar vara bra på religion så detta kommer inte heller vara något problem :)
SV - Anna (vår lärare) klädde ut sig till 1700-talet gumma och tog med sig skorpor till oss, yey hahah. Sen skulle alla redovisa och förklara för henne vad en Guitarr Hero, en mobil m.m var för någonting. Jag skulle vara med Chris och vi skulle förklara vad en Ipod var men Chris var inte här idag så ja, jag redovisade inte själv ...
ENG - hade glosförhör och läste tillsammans med Ashley :)
LUNCH  - haha minns faktisk inte vad vi åt :$
SPA - hade prov, gick rätt så bra faktiskt, jag tror jag kommer få VG :$ För det var vissa ord jag gissade på ...
NO - hahhaah när Daniel (vår lärare) kom ut i rasthallen och skulle hämta oss sa han : Let's talk about sex with me! Hahah sen började alla gapskratta och de andra från andra klasserna kollade över snett för de förstod ingenting. Men ja ... det var det vi pratade om på NO:n :)

Vi slutade 15:05 sen gick jag hem och kollade på PR så klart. Var själv hemma så det var ganska lungt också :) Sen så grejade jag med min blogg (ni har säkert inte märkt att jag ändrade textstill, storlek och färg hihi). Mera kommer jag lära mig under helgen då jag kommer ha lite mer tid än vad jag har nu. Och så har jag chattat lite med Amanda gumman från Nya Zeeland.

Så, det va dagen, oj jag skrev visst det mycket men aja :) Nu ska jag dra!


PEACE



( en liten bild på mig bara så att inlägget inte ska se tråkig ut :) )


HOT or NOT?



Under söndagens American Music Award, bar Rihanna denna snygga klänning ... Gillar du den?



Happy Saturday <3



Igår (lördag) var jag hela dagen med Ida gumman. Först kollade jag på SYTYCD och sen gick jag till henne. Vi satt vid datorn och spelade sånt över ballt spel vi hittade. På kvällen åkte vi till pizzerian och köpte en kebab och en hawaii pizza. Sen hyrde vi film, The Proposal. Över roligt hade vi och det måste göras om :)


PEACE

 


Kundtjänsten ComHem suger! Men inte på alla sätt ;)



Tittarna och lyssnar är nu trötta på att sitta timme efter timme i kö till kundtjänsten och bemötas av okunniga människor. Com Hem hamnar på skitbarometern för sämsta kundservice efter en omröstning i dagens program. Tur att deras reklamfilmer är så roliga som de faktiskt är! Hahaha bästa!

PEACE


Yeyeye!



Yeyeye, det är lördag idag :)
Yeyeye, vann 7 biobiljetter :)
Yeyeyen vem vill på bio? :)


PEACE


Friday !!

Halloj :)

Dagen började med idrott och jag kom in sist som vanligt på fredagar :$ Vi spelade frisbee match som var över tråkigt för jag kunde inte kasta eller fånga normalt :$ Var jätte trött också :( Senare var det kemi prov och det gick rätt så bra :) Kunde typ 65% av provet, resten var jag tvungen att gissa på :P Men jag tror att alla gjorde de på dom sista frågorna. Provet lämnade jag också sist som vanligt :$ Osså hade vi SO i en timme och 20 minuter :( Lunchen var ganska god idag som va bra för var jätte hungrig :) Och till sist hade vi IUP och alla "läste" hehe. 



Efter skolan gjorde jag exakt ingenting, satt vid datorn och sen kollade också på PR. Ida & Ashley är på bio och kollar på nya New Moon, efteråt kommer de kanske att ringa.
Nu ska jag äta polski pierogi och kolla på Idol. Jag vet, den kommer suga nu efter att Eddie är ute men jag får väll kolla ändå :( Det börjar nu, så vi hörs snart igen :)

PEACE 


Grattis Martin :)

Idag var det rätt så vanlig skoldag utan att Ashley var sjuk :( Först hade vi matte och jag var jätte trött ;( Sen SO och jag skrev läxförhör som jag inte gjorde igår och herregud .. jag kunde inte komma ihåg ordet "statlig bidrag" så i stället för de så skrev jag "sten inkomster" ... hahah heeelt pinsamt men jag visste lixom att det började på "st" hahah :$ Lennart kommer tro jag är helt dum i huvudet :$ Men i alla fall sen hade vi SV och vi skulle lotta vem vi skulle vara med och jag blev med Chris ... Hahah vet inte riktigt om jag ska vara glad eller inte xD Men i alla fall vi ska förklara för en gumma från 1700-talet vad en Ipod är för någonting .. kommer vara svårt men ja :) Och sen ENG, lite segt :) Till lunch hade vi fisk burgare utan bröd som var slut .. yey. På rasten hängde jag och Ida mest i I-laget och helt plötsligt tappade hon bort hennes nycklar :o Vi satt bara på 2 ställen osså tappade hon bort dem hahah typiskt .. men så klurade jag ut vem som kanske hade dem för jag kom ihåg vilket folk satt där efter oss och BINGO :D Hahah Mehmet hade dom :) Efter rasten hade vi SPA, jag och Ida gjorde absolut ingenting bara flippade runt haha och jag hann också slå mig riktigt hårt några gånger :$ Osså sista lektionen var NO. Drin hjälpte mig lite med uppgifterna för att jag skulle fatta dem snabbare och sen var skoldagen över :) Jag och Ida skulle gå men nej .. när vi gick genom hela skolan kom hon på att hon hade cykel med sig hahah!



Hemma kollade jag på Project Runway så klart sen pluggade innan kemi provet vi ska ha imorgon. Mamma kom hem med rosor och muffins till Martin som fyller år idag :) (jag fick vaniljhjärta, GODASTE mohah :D)



På kvällen tvättade jag håret, åt middag och läste allas bloggar haha, FOKIS ÄGER asså jag älskar den! <3
Ja, nu ska jag öva kemi lite till sen ska jag sova :)

PEACE




Grattis Esra <3

Igår (söndag) var det en vanlig & tråkig dag haha :P Spelade lite Sims 3 sen kom Ida och vi grejade med hennes nya kamera. Foton kommer jag lägga upp när hon har skickat dom :) Sen köpte vi hem riktig kina mat, skit gott :)


Idag (måndag) var det skola .. Var jätte trött första lektionen & kom försent också. Nästa lektion var det spanska och jag jobbade riktigt bra :) Vi kommer också ha prov nästa vecka på två kapitel. Sen svenska och jag fattade ingenting för vi snackar om hur svenska språket bildades .. Över tråkigt :( Lunch efter de och vi sjöng för Esra som fyllde 14 år idag :)<3 En timme senare var det lunch och alla mina tjejkompisar var på gympa eller syslöjd så jag hade SV med Drin :P På rasten ville Anna prata med mig om "Boken om mig själv" som vi gjorde innan och jag fick VG+ :D Är skit glad för äntligen kunde jag bevisa för Anna och de andra att jag inte behövde gå på SV:a :D Mohahha sen gick jag till Daniel och jag såg att han rättade våra matte prov, han sa jag fick alla rätt på A delen :D Altså 20/20 :D O YEEAAH SKIT GLAD FÖR DET MED :D Jag sa till han att jag kommer ha 3 prov denna veckan så vi bestämde att jag ska göra B delen nästa vecka så hoppas de går lika bra :D Och efter allt detta hade jag hemspråk så klart och det var tråkigt :P

Så nu ska jag plugga SO till på onsdag, ni får ha det bra så länge och här lägger jag en söt bild på lilla Esra :)

PEACE




Shan Banan FFS! :D

RUUUUUUMPPPAAA HAHAHAHAH!! SVÄR SHAN BANAN KING IDAG I CIRKUS MÖLLER HAHAH!!

PEACE



Sjuk ;(

Ohh nej .. Förlåt att jag inte har varit så dålig på att blogga i veckan men blev sjuk :o Och det är inte grisinfluensan som tur :)
Hela veckan la jag i sängen och gjorde ingenting förutom äta,sova,läsa haha och ibland när jag orkade flytta på mig så satt jag i vardagsrummet och kollade på en massor av dansfilmer som piggade upp mig lite grann :)



Nu är det fredag och bara 6 Idol deltagarna kvar :o De ska välja en låt från 2000-talets top lista så hoppas Eddie valde rätt låt och kommer sjunga bäst av alla!

Annars så har jag saknat hela min klass jätte mycket men Ida mest ändå :$ Jätte gullig var hon också och ringde mig varje dag och berättade vad som har hänt i skolan under dagen :) I veckan hade de 3 prov :O Och jag har inte orkat plugga inför dem och nästa vecka kommer vara som en mardröm för mig ..

Och så får vi inte glömma säga grattis till Diellza som fyllde år i måndags haha, Congratz gumman :*

PEACE




Bara för E8 är bäst ändå :)<3

Haha alltid roligt på rasterna med min klass :) Lektionerna orkar jag inte ens berätta om :P Men nu är det fredag i alla fall och klockan 8 är det idol som gäller, puss på nosen <3

PEACE






Ons-Tors :)

Igår hann jag inte alls sitta vid datorn eller åka på träning eftersom pluggade innan matte provet och var jätte trött efter de. I onsdags hade vi först SO och sedan en kort eng lektion. Sen bild :) Fottade lite där också :)



Efter lunchen hade vi tråkiga NO och sen idrott :) Busse snackade typ hela lektionen om hur vi ska planera våra egna lektioner, i dom sista minuterna hoppade alla dubbel rep (eller vad det heter) och det började snöa :) Som vanligt var det matte efter  och efter matte språk. 


Osså hade vi torsdag (idag). Skit trött när jag skulle gå till skolan .. Först var det matte prov del A och det gick bra :) Sedan SO, SV, ENG och lunch. Efter lunchen kollade vi klart på La Bamba filmen och Ritchie doooog :'( Till sist NO och ingenting blev gjort .. :$



(Rabih var med i VAKNA! med The Voice idag :D Imorrn är det fredag och då ska dom uppträda ännu en gång :D )

 

PEACE

Tuesday !

Idag hade vi matte först och sedan vikarie i engelskan. Efter de syslöjd med Diana och ännu mer stickning. Lunchen var äcklig. Efter lunchen NO med Daniel och håltimme på svenskan så slutade en timme tidigare :) Gick hem till Ida och var där till 5. Sen cyklade jag vidare hem, kollade på HK och gjorde matte. Till middag gjorde mami tacos och jag ska inte göra mycket mer ikväll. Puss <3

PEACE




Back 2 School ..

JA! idag hinner jag skriva lite ändå :$ Skolan bajs, kom inte på första lektionen heller för kunde inte vakna .. men på SPA kollade vi på LA BAMBA filmen, hahhaha Ida du är över rolig :P På musiken omg.. ville slå till läraren asså :s Över störig är hon och ser ut som en häxa också .. Annars lavetta jag Chris och han slog mig på låren och då ville jag inte mer :$ Hahahah! På beben hände det mycket pinsammt :$ Sen var det hemspråk ju och hem :) Kollade på PR och sen jobbade matte för att kommer ha prov på torsdag.  Nu ska jag äta middag :)

PEACE




Dag hos Ashley <3

Jag & Ida gick till Ashley vid 2 & åt vårrullar och sen spelade Guitar Hero. Efter de kollade vi på repris i DHW och sen spelade ett annat skit ballt spel på PS3 där man klättrar upp för byggnader & rymmer från poliserna. Jag sög som vanligt men de va kul :) hihi.




Vid 6 kom mami och hämtade mig och vi åkte till IKEA för att äta middag. Köttbullar & pommes blev det och princesskaka till efterrätt. Skulle egentligen åka till kyrkan men var för trött så åkte hem och var tvungen att göra hemspråksläxan. Snart ska jag lägga mig och imorgon är det skola igen .. PALLA! Vill ha jullov ;(



(Tror inte jag kommer blogga så mycket denna veckan för vi kommer ha prov och jag måste plugga <3)


PEACE


RSS 2.0