Palla Valborg

Hej allihopa! Valborg idag då, haha roligt att säga hejdå till vintern och kolla på en stor brasa men inte lika roligt att se på alla fulla människor runt omkring sig. Just därför ska jag inte till pildammarna som alla andra...
Hur som helst så cyklade jag till Mobilia idag och köpte:

Ett linne från Vero Moda.

Provade en mjukis byxdress från H&M, över härlig men sitter helt fuckt-up så köpte den aldrig för skulle ändå aldrig kunna gå ut i den. Det är kanske meningen att man ska ha på sig den hemma menmen...

Provade också en klänning, kanske ska köpa denna till balen?!

Denna här klänningen som är från BikBok är egentligen mycket finare men utan några band. Skulle aldrig palla dra upp den hela tiden när jag skulle dansa, men fifaan va fiin! :(

Okej, skull egentligen leta efter en mörkblå klänning men de finns ju inga :s Det finns bara ljusa färger, jaha..

När jag kom hem idag tränade jag lite, solade på balkongen, kollade på Vampire Diaries och nu så väntar jag på Yasemin som ska komma hit. Hihi vi får se vad vi hitta på :)

(foto från Kraków kommer imorgon)

PEACE



Rebecca Black - Friday

Oh my gosh, the most annoying song in the world?!

Bäääääääst! Avgudar han asså!

PEACE



Från Kicks

Hej allihopa! Idag började skolan igen, fifaan va tråkigt!  Hade hålltimme på första lektionen så det var ju bra.. Vi fick reda på våra betyg i nationella i sveska också.
Efter skolan cyklade jag till Mobilia och handlade lite stuff som ni kan se här nedanför plus underkläder.
Och ja, en sak till. Har en stor och fet problem, ska köpa röda Converse men vet inte om jag ska ha höga eller låga... Har redan svarta och vita höga men ändå... Hjälp?!

Från Kicks

PEACE



Kid Cudi ft. Ratatat - Alive

Dagens låt!


PEACE



Hemma igen!

Hej alla! Jag kom hem i söndags men hann inte sitta vid datorn för gick ut direkt för att träffa Ida och de andra vännerna. Igår så cyklade jag med Yasemin till Mobilia, vi kollade kläder och käkade Macarons. Sen gick vi ut med de andra och grillade korvar och bananer med choklad :) Osså spelade vi basket och gick runt. Mycket trevligt att vara tillbaka i Malmö måste jag säga, saknade alla jätte mycket <3

Jag vet påsklovet är över nu men vi har studiedag :D Ska snart åka till Entré med mamis!

PEACE



Till Kraków

Hej! Måndag - påsklov. Idag har jag typ packat och gjort andra saker här hemma och runt klockan 4 gick jag ut med Diellza för att spela basket. Det var så jäkla varmt! Åt två glassar, sen middag, kollade på Vampire Diaries med Dijee och sen träffades vi med Ida och spelade fotboll. På kvällen kom killarna också men kunde inte stanna mycket länge till för imorgon ska nämligen resa till Polen, Kraków, och därför måste jag lägga mig tidigare. Imorgon ska vi härifrån halv åtta på morgonen, flyga i en och en halv timme och sen vet ej, säkert gå ut på stan eller något sådant. Haha typ 20 pers från vårt svenska familj ska resa med oss, så det kommer säkert att bli roligt. Vi kommer vara där i en vecka, så kommer inte blogga förrens på måndag eller tisdag.

Amandas foto från igår.










PEACE



Ludacris ft. Bobby Valentino - Pimpin All Over The World

Dgaens låt!



PEACE


 


Liten Martusia 6



HIhi pose.


Jag & kusinen Alexandra.


Jag & barndomsvännen Kamil.


PEACE


Mycket väsen för ingenting.

Hejsan alla glada! Idag när jag och Amanda vaknade så åt vi pannkakor till frukost och sen kollade vi på BB. När Amanda gick hem så fixade jag mig och klockan fyra åkte jag tillsammans med familjen till ett café, Hollandia :) Fyfan va gott! Käkade en bulle och en kaka tillsammans med varmchoklad.


Haha, det här är Karins lilla cupcake, fan va sött den va, va bara tvungen att fota den :) Ska lätt köpa den nästa gång jag käkar där.

Sen gick vi till teatern Hipp.

Vi kollade på en av Shakespeares föreställningar som hette "Mycket väsen för ingenting". Inte det bästa jag såg men det var jätte typiskt Shakespeare i alla fall :)

Handling: Mycket väsen för ingenting är en rapp komedi om kärlek och förvecklingar. Den ädle Claudio kommer hem från ett fältslag och förälskar sig i den unga Hero. Kärleken spirar och de planerar bröllop. Claudios bäste vän Benedikt är en inbiten ungkarl. Han är hemligt förälskad i den självständiga Beatrice.
Kärleken kompliceras när en bitter ändling beslutar sig för att sprida svartsjuka bland de älskade. Missförstånd uppstår och kärleksfällor grillas. Med ett rikt persongalleri och förvecklingskomedins alla ingredienser är det här Shakespeare på sitt allra bästa humör!

(Och som ni kanske ser så satt vi i andra raden, gött!)


Ska inte göra så mycket mer ikväll, har väldigt ont i ryggen.

PEACE



Juli 2008 - Polen


Juli 2008, Polen - Jag & Maja på en unik restaurang :)




Min älskade vovve Czika & jag


PEACE



Montell Jordan - This Is How We Do It

Gammal klassiker haha :D Vet att jag borde lägga upp den igår för han sjunger om en fredagskväll men hann ej :)


PEACE



Nu har påsklovet börjat!

Hello! Nu är påsklovet äntligen här! Igår efter skolan stack jag till Ida och vi kollade på Linas Kvällsbok som var på TV, haha så länge sedan :P När jag kom hem så kom Amanda till mig. Vi chillade och käkade lite. Sedan mötte vi Diellza och gick till KD: skolan för att spela basket. Tog en liten fika på torget också som bestod av snickers och risbollar haha. På kvällen träffade vi alla dom andra killarna plus Ida och vi gjorde det gamla vanliga :) Sen så sov Amanda över hos mig.

Amanda tog några foto igår så om jag får dom så kommer jag så klart att lägga upp dom här.


Idag ska jag till ett café som heter Hollandia och fika där med familjen och sen ska vi på teater och kolla på en av Shakespeares romantiska komedier. Bloggar mer om detta ikväll när jag kommer hem eller imorgon.

PEACE



Gymnasieansökan är här!

Oh yes! Bilden nedanför förklarar exakt varför jag är på gott humör just nu :D


På första lektionen idag hade vi geografi prov vilken gick suuper! Sen hade vi idrott och vår lärare berättade för mig och Diellza att han tyckte mycket väll om vårt egna idrottslektion och att den hamnade i hans idépärm :D Sen var det NO och lunch och matte och IUP.
När jag kom hem så var min mami tillbaka :) Hon har varit i Polen i en vecka, det har jag kanske inte sagt hehe...
Och nu gör jag ingenting speciellt, väntar bara på Diellza som ska komma hit för att vi ska kolla på Pretty Little Liars!

PEACE



Drake ft. Nicki Minaj - Up All Night

Så häärliig!


PEACE



Påskbakelse

Hej! Igår på hemkunskapen bakade vi rulltårta (påskbakelse). Jag och Diellza gjorde halva kakan med vanilj och andra halvan med jordgubbssylt. Fyyfaan va gott!


Idag var det vanlig dag i skolan. På idrotten höll Diellza i en basketlektion som var super rolig! På bilden blev jag klar med min teckning och på dansen dansade vi till Rihannas - Who's that chick.
Nu måste jag plugga vidare på SO:n. Imorgon blir det fortsättning på nationella i engelska, denna gången ska man skriva en uppsats på 80 min... Vad tror dom egentligen?!

PEACE



Helgen med vännerna.

Hej, fan va skön helg det har varit! Igår så va jag hemma fram tills klockan 4 typ, sen gick jag till Ida och vi gick ut med killarna igen haha, visst, tre dagar i rad men roligt har vi alltid :)


Och här är två foto från i lördags på mig, Ida och Amanda som jag har glömt att lägga upp innan.



Hinner ej blogga mera nu för måste plugga. Om idag skriver jag imorgon hehe..

PEACE



Chris Brown ft. Busta Rhymes & Lil Wayne - Look At Me Now

Aboow, Busta Rhymes döödar! :D


PEACE



Fredagen och lördagen med vännerna.

Hej! I fredags hade vi nationlla prov i engelska, läs o hörförståelse. Alla nior fick sluta halv 12. Kom hem och var helt död! Vilade mig och sen kom Amanda. Killarna smsade och ville spela basket så vi gick ut till dom i det skit blåsiga vädret och "spelade" lite och blev jagade av småbarn som var på skolgården, där vi "spelade". Sen gick vi runt, runt, blev hungriga och gick hela vägen till IKEA, de som inte orkade stack hem. Vi åt i en timme, satt på sofforna i en timme med varsin mjukglass osså gick vi tillbaka. Vi gick och gick och sen drog vi även till Burger King för vissa blev hungriga igen, haha vafan?! Vi satt och åt på BK: s tarass eller tak, vet inte och runt tio på kvällen gick vi därifrån och satte oss på cykelbanan. Det var så jäkla kallt att alla bestämde sig att gå hem till mig.. Haha jaha, visst lixom :P Vi var typ åtta pers så vi satt i vardagsrummet och "kollade" på Mr. and Mrs. Smith. När alla drog hem sov Amanda över hos mig också.


Igår så var det lördag. När jag och Amanda vaknade så åt vi frukost, kollade på BB och gick ut med Idisen. Haha hade liten fika på KD: s torg också :) Sen gick vi runt lite, fotades och Amanda åkte hem. Jag och Ida stack till henne, jobbade matte, kollade på Vampire Diaries, åt pizza och gick ut med killarna igen. Haha vi gick till KD: skolan och spelade basket, sen blev jag och Ida ramade till Filmgiganten för att köpa chips och när vi kom tillbaka till de andra så gick alla hem till Ida och va där i några timmar. När jag kom hem igen fanns det ingenting mer att göra än att bara sooovvvaa uuttt!


Så jävla roligt vi hade! Fortsättning följer nästa helg kanske? Haha, nu ska jag ringa Ida, hejdå! :D

PEACE



Katy Perry ft. Kanye West - E.T.

Katy Perrys nya låt som hade videopremiär igår tror jag. Men faan va cool den är! :O Asså jag avgudar Katy! Och fett att hon tog med Shaun Ross i videon också, den mest kända manliga albino modellen altså :)


PEACE



Shopping från Sthl.

Hello! Hade håltimme på första lektionen idag. Inget mer å säga om dagen haha så hejdå! :D

Här kommer kläderna som jag handlade i Stockholm i helgen.
Nu ska jag vara lite oproffsig bloggerska och inte skriva priset på kläderna, haha kan inte fatta hur de andra kommer ihåg allt, exakt allt!?

3 tröjor (plus öronhänge man fick med när man handlade för en viss summa)
från Bik Bok!

Converse från Stadium ( helvete, tvekade så jäkla mycket om jag skulle ha vita eller röda och till sist bestämde jag mig för att ha båda två, änsålänge så köpte jag vita hehe :blush: )

Skjorta & väska från H&M.

Desperate Housewives ikväll jao! :)

PEACE



Enrique Iglesias - Do you know

Dagens låt! Enriquuuee!!


PEACE



Helgen i Stockholm.

Hellu! Nu är jag tillbaka :D Hann inte gå till skolan idag till första lektionen och sen fick jag reda på att vi skulle ha håltimme resten av dagen så ja, ingen skola för mig idag :D

Nu ska jag berätta om min underbara helg i Stockholm!
I fredags när vi kom fram var klockan 11 på kvällen så vi åt lite och gick och la oss.

Lördagen började vi med en promenad till bl.a gamla stan m.m











Vi besökte Riksdagen.




Och sen gick vi till en av Stockholms gallerior, shoppade och fikade. Fifaan va gott! :D




Osså tog vi tunnelbanan hem, bytte om och gick till Gondolen för att fira farmor som fyllde år :)





Till förrätt tog jag: hummersoppa, skit god :O


Till huvudrätt: oxfile.

Och till efterrätt hade jag: blåbärsrulltårta med maräng och yoghurtglass, haha!
Fotade mina farbröders och mammas efterätter också för dom var så himla fina :$



Osså gick vi hem.




I söndags (igår), medans de andra packade innan resan hem till Skåne gick jag, mamma och farmor ut på stan ännu en gång och shoppade. Kläderna visar jag upp i ett annat inlägg :)

Nu ska jag gå och äta något för är superhungrig!

PEACE





På väg mot Stockholm!

Hej allihopa! Har nyss kommit hem från skolan.
Igår fick jag äntligen träffa Amanda! Hon kom och hälsade på oss i skolan :D Under dagen så höll jag och Diellza i en idrottslektion vilken gick bra och senare på dagen så hade jag och Ida muntliga nationella prov i engelska vilket också gick bra! Efter skolan så kom Amanda till mig och vi pratade massor om allt och alla!

Idag hände det ingenting speciellt fram till sista lektionen, för då hade jag och fem stycken andra muntliga nationella i svenska :)
Men nu så måste jag avsluta bloggandet för om fem min ska jag sticka till Stockholm och vara där över helgen. Kommer inte ha tid att blogga där heller så vi får helt enkelt höras nästa vecka! Ha det bra tills dess!


PEACE



RSS 2.0