Diddy ft. Dirty Money, Skylar Grey - Coming Home

Helt underbar låt! <3


PEACE



Nelly - One & Only

Dagens låt!


PEACE



StyleByTyra

Yes baby! Idag har jag fått hem mina ringar från stylebytyra.se . Faaan va nöjd jag är! Riktigt fina o med bra kvalité.
Det är torsdag idag och jag har inga läxor att göra, haha känner mig helt fri. Sitter bara vid datorn och chattar. Hmm, det var allt för idag ja! :D

Innehållet visar jag imorgon för nu ska jag göra annat!

PEACE



B.o.B - Magic

Dagens låt!


PEACE



Fish & Chips.

Heej! Fan va skolan tar kål på mig! Är så jävla trött på att gå till samma byggnad varje dag, träffa samma människor, sitta på dom jävligt obekväma stolarna i flera timmar och bara lyssna. Sen när man kommer hem så är man ändå inte fri! För då måste man också göra lääxoor och plugga! Orkar verkligen inte mer.
Har egentligen ingenting att skriva om de föregående dagarna, dom va lika tråkiga allihopa. Har däremot en bild från hemkunskapen, som vanligt.

Fish & chips.

PEACE



SöndagsBrunch!

Jao, idag åkte jag med föräldrarna till en restaurang på brunch. Haha gott var det, men tog inga foto. Sen åkte vi till Arlöv och äntligen köpte en ny mobil :thumbup: Och Samsung blev det! Är superglad just nu så efter detta inlägget kommer jag inte göra något annat än att hålla på med den :) Efter det köpte också nya fotopapper och lite annat stuff. Det var mer eller mindre min söndag. Haajdo!

Haha, varför ser den ut mycket finare i verkligheten än på bild?

PEACE



Lazee ft. Adam Tensta, Eric Turner - Young N Restless

Dagens låt! Love!


PEACE



Maj - Juni 2008



Maj 2008 - Jag & Ashley




Juni 2008, skolavslutning - Ida, jag & Ashley



Jag & Hannah


PEACE



The Ugly Truth.

Hej! Blogg.se fungerade ej igår kväll därför har jag inte bloggat. Haha asså just då när jag hade så mycket att skriva om så gick det inte. Nåja, får göra det nu i stället :)

Hade faktiskt mycket att göra på mitt rum igår så det var det jag sysslade med under några timmar. Sedan beställde jag två ringar via nätet, vilka det blev visar jag er när jag har fått dom :) På kvällen kom Diellza hit, det blev smet kvar från våfflorna som jag gjorde dagen innan så ja, vi gjorde våfflor hihi. Och sedan kollade vi på film, The Ugly Truth. Haha det va faktiskt två låtar som både jag och Diellza tyckte om från filmen och dom kan ni lyssna på här nedan.

Natasha Bedingfield - Pocketful of sunshine

El gitano del amor. Så jävla härlig!

När Diellza gick hem fortsatte jag med mitt fotoalbum, men mer om detta i nästa inlägg :)

PEACE



Dead by April x3

Jävla YouTube! Gör det riktigt svårt att ladda upp låtar nu :( Det var också därför jag inte laddade upp någonting igår, visste inte hur :(
Men i alla fall, kollade nyss igenom alla mina musikmappar på datorn och fick syn på dom här 3 helt annorlunda låtar som jag brukade lyssna på jätte mycket förra året (började gilla dom ännu mer när jag såg Dead by April live på MF :D), annorlunda för det är varken R&B eller Hip-Hop som jag vanligtvis brukar lyssna på.

Dead by April - Losing You

Dead by April - A Promise

Dead by April - I Made It

PEACE



Chokladvåfflor!

Heeeeej! Det är freeedaaag idaaag och jag är så himla glad för det! :D Kan bara slappa i två dagar nu efter veckan full med matte prov. Och ja, det var just därför jag inte bloggade, jag pluggade bara hela tiden.
Men i alla fall, är själv hemma just nu, spelar hög musik och äter choklad våfflor som jag nyss gjorde. Att vara hemma själv är det bästa som finns :P


Ser kanske inte så gott ut men tro mig, det är det!

PEACE



Ne-Yo ft. Jamie Foxx, Fabolous - She Got Her Own

Dagens låt! Hih också med Jamie Foxx.

PEACE



Måndag!

Hej! Det var en vanlig måndag idag. Först hade vi SO där vi löste uppgifter, sedan syslöjd där vi snackade om våra prov, lunch och till sist hemkunskap. Vi lagade någon sort av köttfärs, kommer inte ihåg vad den hette.


Nu så ska jag äta polski pierogi och kolla på Top Model!
Laddar också upp dagens låt!

PEACE

Jamie Foxx ft. T-Pain - Blame It

Ännu en låt som jag har glömt att ladda upp för länge sedan :O


PEACE



Chai Latte is the shiet!

Hej! Idag har jag varit med Diellza. Vi pluggade matte inför provet, åt middag och sånt. Har nyss fixat mina naglar så nu ska jag dricka min Chai Latte och glo på TV :) Imorgon är det måndag och skola...


PEACE



Cupcake Monster!


Heeej! I veckan har jag varit väldigt upptagen med gymnasieval och studier och därför kunde jag inte blogga så mycket. Idag är det lördag och ända från morgonen har jag rensat alla onödiga saker på mitt rum och pluggat matte och spanska. Nu är jag klar så ska kolla på Jersey Shore After Hours, äta china-food rester från igår och vänta tills Ida kommer :) Hihi, ha en fin lördagskväll!


PEACE



Ciara - Speechless

Ciaaraaa ; till dagens låt!


PEACE



United State Of Pop

Dagens låt består av 2010 års största hits mixade av DJ Earworm. 25 av årets största låtar är med, har ni koll på dem alla ? ;)


PEACE



Ny kategori: Till mitt Fotoalbum

Hej! Eftersom jag har fått en ny fotoprint och nu kan dra ut foto så har jag köpt ett nytt fotoalbum också. Ni vet den där, där det står "det var bättre förr" på. Därför gjorde jag en ny kategori här på bloggen också och i den kommer jag lägga upp gamla bilder som jag ska klistra in i albumet :) Haha hoppas att ni fattar ;)



Maj 2008 - Drin, Kuba & Ashley.


Jag & Kuba.


PEACE




Top Model 14


Hej! Shiet Top Model 14 blev slut för typ två veckor sedan och idag kl. 20:00 på TV3 är det premiär för nästa säsong, säsong 15 och det är bara high fashion som gäller. Ska bli fett att se ;)
Nu så tänkte jag lägga upp mina favorit foto från förra säsongen.

Angelea

Alexandra

Raina

Vinnaren Krista

Nu ska jag gå och käka något! Skola imorgon, bläää!

PEACE



Dr. Dre ft. Snoop Dogg, Akon - Kush

Dagens låt jao, me like :)


PEACE



Eva Longoria har 5,7 milj. anledningar att vara ledsen

Stackars Eva Longoria , Desperate Housewives-stjärnan går igenom en inte allt för lätt tid just nu! Först är hennes partner sedan 7 år tillbaka otrogen mot henne, och nu ansöker hennes Las Vegas-restaurang "Beso" om konkurs! Restaurangen är tydligen nere med hela 5,7 miljoner dollar efter bara två år i branschen, och de har även månatliga förluster på 76,000 dollar! Yikes, hur är det ens möjligt? Att förlora både pengar och kärlek är inte det bästa sättet att börja ett nytt år på... Hoppas verkligen att saker och ting vänder til det bättre för henne snart!


När Kissie har tråkigt brukar hon tänka på hur folk såg ut innan de började att mogna, både till sättet och utseéndet. Sent igår fick hon för sig att göra en liten tillbakablick över hur Blondinbella såg ut förut. Hon la upp gamla bilder på Bella då hon var smalare än vad hon är idag och sa sig sakna den "snyggt smala" Blondinbella. Hon konstaterade att hon nu blivit tjockare, att håret blivit kortare och att Blondinbella använder mindre smink än förut. Istället hyllade hon sin nya vän Vanitas stil och kallade den glammig och hundra gånger snyggare. 

Ja Kissie , det är verkligen väldigt snyggt att se ut som om man badat i en burk med glitter och sovit med sminket på! Läs Kissies inlägg här -> http://www.kissies.se/?p=15286


Förra veckan flyttade Lindsay Lohan in i ett nytt hus, som granne har hon nu sitt ex Samantha Ronson! Vi trodde så klart att det här bara var början på ännu en stor dispyt mellan tjejerna. Samantha hade uppenbarligen ingen aning om att Lilo skulle flytta in och gjorde klart för paparazzis att hon var sur! Men, om du precis som oss hoppades på lite drama på Venice Beach där tjejerna nu bor kommer du tyvärr att bli besviken.

Lindsay har nämligen just sagt att hon pratat med Sam och förklarat att hon inte hade en aning om att hon skulle bli granne med henne. Att det inte var hennes mening att förfölja Sam, som hon faktiskt gjort tidigare. Nu verkar det som om de har bestämt sig för att göra det bästa av situationen, väldigt moget och olikt de båda med andra ord! Lindsay kanske lärde sig något på Betty Ford Clinic´s rehab centre den här gången trots allt. Undrar givetvis hur länge freden håller i sig ...


PEACE



Nicky Minaj made by me.

Hejsan allihopa! Har chillat hela dagen, riktigt skönt. Gick också ut lite, sen städade, kollade på Jersey Shore 2 haha och äntligen blev klar med min teckning :) Hihi, Nicky Minaj is in the house! Vad tycks?!

Vågade ej färglägga :blush: Plus så fick hon för lång haka.

PEACE



Busta Rhymes - Arab Money

Hahah så läänge sedan jag hörde denna! :D
& Juelz Santana i videon!!


PEACE



Klasskläderna!

Hellu! Letade gymnasium typ hela dagen igår och fortfarande utan resultat.. På kvällen åkte jag och köpte present till min mamma, sen kom Ida och seeeeeen kom Yasemin och hälsade på med våra klasskläder. Tröjan - skit fin, byxorna - skit fula, inte alls som de skulle vara..

Dumma mig fotade bara trycken, inte hela plagget, vet ej varför.
Här är i alla fall framsidan på tröjan.

Baksidan.

Byxorna.

Idag gjorde jag ingenting speciellt, bara åkte till stan och så.
Ja, dagens låt laddar jag upp strax.

PEACE



Gwen Stefani - Hollaback Girl

Dagens låt som är gammal men fortfarande bra! Haha tänk att Gwen är en mamma nu..
& Missa in Pharrell i videon! :D


PEACE



Tinie Tempah ft. Labyrinth - Frisky

Dagens låt!


PEACE



Winter photos!

Hej alla! Igår har jag varit hela dagen med Ida :) Vi kom på skit bra dans till Take your shirt off med T-Pain haha!
Idag, eller rättare sagt just nu har vi gäster från Schweiz, bl.a lilla Celia och den alltid skrattande bebisen Tim. Har inte tagit några foto på dom idag men om ni vill se hur dom ser ut så finns det foto på dom i kategorin Sommarlov 2010. Hihi nu ska jag kolla på Jersey Shore 2, bye!

Winter photos!

Winter boobie! :D

PEACE



Liten Martusia 3



Smurf :)


Max & Martusia & Maja!


PEACE


Alyssa aka Chang Chang.

Här är en några klipp på en skit duktig dansare som Ida hittade. Asså fan va grym hon äärrr och hon är bara 12 år gammal!

"Whip my hair" - denna dansade hon även på Ellen DeGeneres show.
Länk: http://www.youtube.com/watch?v=0rAkoLh2840

"Get out of your mind"

"Have it" - min favo.

PEACE



Förra veckan

Hej allihopa! Som sagt så bloggade jag ej förra veckan men mycket roliga saker hände ändå :) Här kommer foto från förra veckan.

Först var det julafton och hela familjen samlades i Oxie.

Två dagar därpå åkte alla till Kävlinge där vi hade ännu en familjemiddag. Våra släkter från USA kom också som de brukar göra varje år.

En annan dag åkte man med tjejerna till BigBowl och bowla lite m.m






Haha klart vi gjorde mycket mer än så men har inte tagit några fler foto.
Skriver snart igen!

PEACE



Emilio Jonsyn ft. Alibi & Meemo Jacobs - Creep

Shiet! Blev förälskad i denna låten från första gången jag hörde den när Emilio var och hälsade på Din Gata och spelade upp den där. Låten handlar om otrohet.


PEACE



Ron Browz ft. Jim Jones & Juelz Santana - Pop Champagne

Shiet, letade nyss igenom hela min blogg. Ville se om jag redan har lagt upp denna låten men det hade jag tydligen inte gjort! :O Huuuur kuuuunde deeeetta gåå tiilll?!


PEACE



Ingen kändis utan bok!



Det var ju sjuukt länge sedan jag skrev något i denna kategorin! Därför tycker jag det är dags att göra det nu! :)
Rubriken talar för sig själv - ingen kändis utan bok!

Lauren Conrad


Russel Brand


Hilary Duff


Katie Price


Kat Von D


Nicole Richie


Justin Bieber


Det var allt för denna gången. Håll ut till nästa :)

PEACE


Igår & Idag

 Helloj! Haha hann aldrig berätta igår vad jag gjorde. Egentligen så var det inte så mycket. Vaknade skit sent sen kollade på New Moon, gick till Ida och kollade första gången på Eclipse :P På kvällen kom vi till mig och instalerade min nya Canon fotoprint som jag bl.a fick i julklapp :)



Fotopappret + första fotot jag drog ut, skit fint kvalité asså!


Som sagt så va jag idag i Oxie, våra vänner/familj från Schweiz, Grekland och Spanien kom på besök och vi käkade skit stort middag m.m :)

PEACE




T.I. ft. Christina Aguilera - Castle Walls

Årets andra inlägg - årets första dagens låt! :D


Nu måste jag gå och lägga mig, för imorgon ska jag nämligen upp tidigt för våra vänner från Schwiz ska komma på besök :) Natti!

PEACE



Nyår 2011 & mammas födelsedag!

Hej allihopa! Det var ett tag sedan haha.. Tog en vecka ledigt från bloggandet bara för att tillbringa tiden med min familj och mina vänner. Nåja, nu är jag tillbaka :)

Igår/idag firade jag nyår hemma med mina nära och kära, här är en liten video och foto :)


Vår nyårssupé :P Oxfilé med potatisgratäng och rödvinsås!


Vi firade även min mamma som fyllde år! :D Hihi gjorde en liten fika till henne.

Apelsinmuffins med chokladlinser - godaste muffins jag har bakat hittills!

Så, det här var årets första inlägg! Snart kommer andra! :D

PEACE




RSS 2.0