Lil Wayne - How To Love

Dagens låt!



PEACE



Filmer från Malmö Festivalen!

Haha här är tre filmer som jag filmade under Malmö Festivalen. Och det är dans så klart :)

Haha så jävla gulligt när den pojken i ljusblå t-shirt ville göra masken men bara landade på magen som en magplask hihi! Och killen därpå med svarta kläder som blev helt förvirrad och visste inte var han var och skulle ta vägen xD

Och här är Wilde Style som uppträdde.

PEACE



Polen augusti 2011

Foto från för två veckor sedan!


När vi var påväg till mormor och morfar stannade vi i Swiebodzin för att kolla på det nya, världens största Jesus statyn som är t.o.m större än i Rio de Janeiro.

En dag red jag & Maja.

Vi käkade största pizzan någonsin!

Min lilla bebis Czika! <3

Våfflor med bästa vän!

Sista dagen innan vi åker tillbaka till Sverige brukar vi alltid äta på denna restaurangen med familjen och barndomsvännerna.

Hihi, när vi åkte tillbaka stannade vi för att äta och kolla vilka sötnosar jag hittade!

PEACE

SYTYCD season 8, Top 8.

Ännu fler helt underbara danser från igårkvälls So You Think You Can Dance! Om två veckor är det final!

Rick & Marko - Hip Hop

Sasha & Melanie - Jazz

Caitlynn & all star Ivan - Hip Hop

PEACE



J. Cole - Work Out

Dagens låt! Över häärliig!


PEACE



Det långsammaste veckan på länge.

Ni får ursäkta den låga uppdateringen under veckan! Hade ingen lust & ork att sätta på datorn ens när jag kom hem från skolan! :O Det är så mycket som är nytt att hjärnan hänger inte riktigt med och när jag kom från skolan gjorde jag ingenting annat än att kolla på ljudlös TV.
Istället för att göra denna första veckan på gymnasiet till en rolig "lära - känna vecka" har de kört igång sten hårt med läxor och prov och ja, jag var riktigt deprimerad också för ville ju lära känna alla 27 killar i min klass först så att det blir lite lättare att umgås. Menmen, hade bara as tråkiga lektioner fram till torsdag för då har läraren slagit ihopa våra 2 teknik lektioner vilket motsvarade ca 3 timmar och vi fick  som uppgift att inom dessa grupper som vi blev indelade i måndags gå ut någonstans och fotografera flera bilder så att de hänger ihopa (svårt att förklara och jag vet att ni inte fattar hee..). Så min grupp åkte till centralen och fotade lite där och till sist när vi hade lite tid över gick vi till Malmö Festivalen och var med i en Rix FM Festival-tävling där man skulle gissa låtar. Det var en t-shirt man kunde vinna och från början var det sammanlagt 20 st t-shirtar. Räckte upp handen flera gånger men jävla gubben ville inte ta mig, haha till sist när det var bara en t-shirt kvar valde han mig och jag vann den fula t-shirten. Haha det var den roligaste dagen på hela veckan då vi vann även kakor och nyckelband haha och lärde känna varandra lite bättre så nu vet jag i alla fall vad de tre killar i min klass heter haha!

Jag & Ida i början av sommarlovet!

Igår blev det något missförstånd så slutade en timme och tretio minuter innan den tiden som stod på schema, och visst, alla blev jätte glada förutom mig som vanligt för det innebar att jag skulle vänta på Ida i all denna evighet för att sedan gå tillsamman med henne till Malmö Festivalen, för det var ju sista dagen igår. Haha herregud så sakta tiden gick! Hann ta slut på bateriet i både mobilen och Ipoden innan det ens har hunnit gått en halvtimme. Menmen, till sist kom Ida och jag visade henne min skola och tillsammans gick vi till festivalen och käkade friterade bananer med glass :D Haha båda var lika döda så vi pallade inte ens gå runt så vi åkte hem efter en timme typ. Tog det lugnt och kollade på TV. Och idag ska jag inte heller göra så mycket mer än att ta de lugnt och kolla på serier.

Fyfan, asså denna veckan kändes som två!

PEACE



Modelljakten i Malmö - filmerna.

Här är det två filmerna från Modelljakten-inspelningen i Malmö. De är dock inte så bra menmen, för er som vill kolla :)



PEACE

 


Mr Hudson ft. Kid Cudi - Everything is Broken

Dagens låt!


PEACE



Modelljakten - Malmö!


Här är några foto som jag fotade från inspellningen av Modelljakten/Malmö. Har skrivit allt om hur det gick till i förra inlägget så om ni vill läsa det får ni kika neråt.

Modellerna fotades och här kom dom fram till till juryn för att säga hur gamla och långa dom var.

Kenza!

Andreas Wijk!

Här är de fyra modellerna, den femte gick någon stans när jag skulle fota.

Ser ni vem som fick guldbiljeten ock kommer att representera Malmö i finalen i Stockholm? ;) Hejade faktiskt på henne, hon var sjuukt vacker och bara 16 år!!!

Fyfan va ont i benen jag fick av att stå där, kommer inte kunna gå imorgon... Och haha när alla skulle klappa till henne som vann så fotade jag såklart och det kom en fet kamera och filmade mig i en riktig slowmation! Haha hoppas de inte visar det i TV sen, över pinsamt ju...

Och just det! Filmade också lite, men filmerna lägger jag ut imorgon så ni får hålla utkik helt enkelt!

PEACE



Första dagen på gymnasiet!

Tjolololololo! Fyfan va glad jag är just nu!
Okej kan börja med att berätta lite om min första dag på gymnasiet. Började halv tio och var tvungna att stanna ända till klockan tre :O Rektorn snackade i en halvtimme (riktigt cool snubbe asså), sen gick vi till våran klass med mentorerna och lyssnade på all information, asså allt allt! Sen hade vi lunch och en timmes rast och när vi kom tillbaka så delade dom in oss i grupper, delade ut kameror och vi skulle gå någonstans och ta en bild på något som får oss att tänka på när vi hör ordet teknik ( bara för att vi går teknik linjen för er som inte vet det ). Haha sen skulle vi snacka om bilderna och oss själva inom grupperna, och när vi redovisade skulle någon presentera mig och berätta varför jag valde just den bilden och tvärtom. Och jupp, i min klass går 7 om inte 6 tjejer och resten är killar... Och vi är väldigt många i klassen ska ni veta. Plus så finns det en kille som liknar Wiz Khalifa! Jag svääär!

Efter skolan åkte jag hem och lämnade all skit vi fick och åkte till Triangeln där det var casting till programmet Modelljakten som kommer att gå på kanal 5 den första september i think. Kenza och Andreas Wijk var där som programledare. Det var riktigt många tjejer som kom dit men de valde ut bara 5 stycken. Dom sminkade tjejerna i 1 och en halvtimme så gick snabbt till MalmöFestivalen, köpte en T-shirt och en korv och gick tillbaka till Triangeln igen för att kolla på när de 5 utvalda tjejerna skulle gå på catwalk. Till sist valde de ut en tjej som fick en guldbiljett och som ska tävla vidare i Stockholm :) Har tagit många foto men dom visar jag i nästa inlägg alldeles strax.

Här är i alla fall den T-shirten som jag köpte, fyfaaan har letat efter sån i ett halvår om inte mer och FINALLY!


PEACE



Wiz Khalifa - Cameras

Dagens låt!

+ ‎(20/11 kommer Wiz Khalifa till Malmöö!)


PEACE



Sista dagen av sommarlovet 2011...

... och det känns både deprimerande och spännnde. Imorgon kommer jag att träffa folk med vilka jag kommer att gå i samma klass med i tre år så jag hoppas bara på det bästa :)

Diellza & Diart! <3

Hur som helst så var jag med bebi Diellza igår & idag. Vi var hos henne först, sen åt vi mumsiga varmamackor med anans i hos mig och sen på kvällen stack vi till MalmöFastivalen med hennes gullige lillebror Diart. Gick runt och kollade över allt vad det fanns för skoj och så. Först glodde vi på skataboard tävling, sen på basketball match och slutligen på dans. Haha det var riktigt roligt, och såklart så träffade man riktigt många bekanta :)
Efter det så gick vi till Diellza, kollade på film och jag sov över.

Haha vi sov ganska länge idag så kom hem runt klockan tre, duschade och fixade mina naglar och lite sånt smått. Snart ska Dijee komma hit igen haha och vi ska hitta på något skojigt, DET ÄR JU SISTA DAGEN AV SOMMARLOVET!

Älskade ungen!

PEACE



SYTYCD season 8, Top 10.

Hello! Igår har jag varit hemma och städat, sen runt klockan fem åkte jag till farmor som bor i Oxie. Vi käkade en massa och kollade på So You Think You Can Dance. Här är de två feeetaastee danserna från igårkväll, enligt mig i alla fall :)

Tadd & all star Comfort - Hip-Hop

(Bääässttt) Sasha & all star Twitch - Hip-Hop

Nu ska jag fixa mig och dra till Diellza! Herreguud, vi har inte setts på hela sommarlovet! :O

PEACE



Kanye West, Jay-Z - Otis

Dagens låt! Spelades i Polen hela tiden och haha det skrattet/vrålet eller vad det är i slutet av låten kan jag inte få nog av! Över rolig!


PEACE



I'm back bitches!


Osså är jag tillbaka från Polen. Det har varit mycket skönt att komma härifrån i alla fall i 10 dagar, skulle gärna stanna där längre menmen, måste förberädda mig inför den nya skolan plus så börjar Malmö Festivalen imorgon så det vill man inte missa :)

Kom hem igår klockan 9 på morgonen, va helt död plus så mådde jag skit också. La bara på soffan, åt och kollade på alla onödiga program som kom efter varandra. Sen sov jag halva dagen också.

Idag ska jag bara åka och handla lite mat och packa upp alla saker jag har fått med mig från Polen.
Laddar upp dagens låt alldeles strax!

PEACE



Fabolous - You Be Killin Em

(tidsinställt)

Dagens låt! Fan va alla vill ha Amber Rose i sina musikvideos ;P


PEACE



Blake in Paris.

(tidsinställt)

Okej, de som känner mig vet att detta här är absolut inte min stil, men en sak som dom kanske inte vet är att sens jag var liten har jag alltid gillat att "klä upp andra". Sens jag var liten har jag ritat massor av modeller med kläder projekterade av mig, och just nu har jag en fet pärm med alla dessa tekningar i som jag så klart tänker spara på för evigt :)

(Älskar den bilden på Blake! Hon är så vacker!)Blake in Paris

PEACE



Shampoo, more shampoo, more shampoo... GAH!

(tidsinställt)
Hahah så jävla rolig video! Fast känner igen mig i situationen lite... När jag tvättar mitt långa hår tror jag att jag äntligen är klar men nee, det kommer bara mer och mer schampo ;P


PEACE



Bloggtips!

(tidsinställt)

Detta inlägget har jag skrivit till er som vill göra eran blogg bättre och öka på besökningslistan. Här kan ni läsa några av mina personliga tips för en bättre blogg helt enkelt :)
  1. Skaffa en fin header som passar med resten av bloggen, det fångar läsarnas uppmäksamhet, har du en tråkig header verkar resten av bloggen vara lika tråkig...
  2. Om du nu ska lägga upp bilder se till att dom är i toppklass, inte suddiga och så utan i bra kvalité, och lägg inte upp massa onödiga bilder som man inte vet vad dom ska föreställa, du tappar bara antalet besökare...
  3. Innan du startar en blogg måste du veta vad den ska handla om för om den ska handla om bara din vardag är det inte så roligt att läsa, så välj ut några kategorier du kan skriva om då och då för att fånga läsarnas uppmärksamhet. Så, blir det musik, mode eller konst?
  4. Kom ihåg att dina läsare är i olika åldrar så alla förstår inte när du skriver alla dessa "hitta på ord" som mest tonåringar använder sig av. Skriv på rätt svenska!
  5. Skriv aldrig att du har tråkigt i en blogg... Vem vill läsa det lixom? Om du nu har det är det väldigt onödigt att skriva ett inlägg om just detta...
  6. Skriv helst positiva och glada inlägg, när man läser positiva inlägg blir man själv på ett gott humör. Var kreativ och använd dig av många olika ord och fraser.
  7. Använd inte för många smilisar i ett inlägg, två stycken räcker.
  8. Se till att innehållet i ett inlägg passar till rubriken.
Så, kommer inte på några fler punkter, men hoppas att det hjälpte er lite i alla fall & lycka till!

PEACE

Rihanna - Man Down

(tidsinställt)

Dagens låt! Fan, Rihanna är så vacker i Ariel-hår! Vill också!


PEACE



Party Rock Anthem - dansen!

(tidsinställt)

Idag bjuder jag på en video där man får lära sig den riktiga dansen till Party Rock Anthem - låten av LMFAO (http://www.youtube.com/watch?v=KQ6zr6kCPj8&ob=av3e). Jag och Ida har lärt oss den några veckor sedan och den är riktigt rolig att dansa, tycker jag i alla fall :) Så om ni känner er danssugna är det bara att klicka på play i videon!


PEACE



It is all about those shorts.

(tidsinställt)

Graaauwr, älskar hela outfiten samt Rihannas sexii liips!it is all about those shorts

PEACE


2 roliga videos!

(tidsinställt)

Hahaha här är två stycken roliga video som ni bara måste kolla på! :D

Alla mina vänner har redan sett denna för längesedan men har totalt glömt bort att visa upp den på bloggen. Haha älskar verkligen den TV:n som står bakom farbrorn, haha varför har dom en servett på den? xD Helt jävla sjukt, kolla videon, kanske ni lär er nya dancemoves också!
 

Haha JB med en rolig snubbe som kan typ... härma alla kändisar verkar det som! Helt sjukt det också!


PEACE



Liten Martusia 8

(tidsinställt)



Hahaha, tre bilder på mig & bästa vän Maja på stranden.

PEACE



Till Polen!

Hellu! Idag på kvällen drar jag till Polen. Kommer vara där i tio dagar typ så kommer hem på onsdag den 17 augusti. Det kommer vara på morgonen så tror inte jag kommer palla blogga någonting den dagen, men vi får se.
Har i alla fall fixat tidsinställda inlägg som kommer att ploppa upp här på bloggen varje dag klockan tio på morgonen :) Haha får väll hoppas att allting kommer att funka, annars blir det kaoos..

Menmen nu ska jag packa för har fortfarande inte gjort det :) Halv åtta på kvällen ska vi åka härifrån, sen åka båt över natten och imorgon ska vi köra bil en hel dag och kommer fram på kvällen då vi ska träffa hela familjen och barndomsvännerna plus min lilla vuvve Czika som är på bilderna här ovan!

PEACE



Busta Rhymes - Break Ya Neck

Dagens låt! Gammal men fortfarande sjukt bra!


PEACE



Jobbardag.

Hejsan hejsan! Idag åkte jag till ögonläkare för att kolla synen innan jag ska börja övningsköra! Efter de åkte jag till Oxie och skrubbade, tvättade och än så länge grundmålade en gammal bänk. Fan, det tog hela dagen och hann inte ens blir klar :( Men roligt var det definitivt!
Klockan sju på kvällen var det två timmars långa So You Think You Can Dance så det var en mycket bra avslutning på en jobbig dag :)

Till middag åt vi paprikor med köttfärs, mums!

PEACE



New Boyz ft. Chris Brown - Better With The Lights Off

Dagens låt!


PEACE



Jersey Shore season 4 trailer.

Hahaha innan jag går och lägger mig måste jag bara visa upp denna videon! Helt sjuuuk Jersey Shore säsong 4 som har premiär i USA idaaaag! Vill se den nu med en gång!


PEACE



Harry Potter and The Deathly Hallows part 2


Idag på bion kollade vi på Harry Potter och Dödsrelikerna del 2. Filmen var fantastiskt bra och lätt den bästa av alla eftersom det är just i denna filmen man får svar på alla frågor man har undrat under de förra filmerna, tycker jag i alla fall. Nu förstod man hur allting hängde ihopa lixom. Sjukt bra! Och riktigt sorgligt att detta är slutet på den fantastiska historian... Vafan ska jag kolla på nästa år då?!


PEACE



Med farmor.

Tjololo! Idag har jag tillbringat en hel dag med min farmor. Vi har varit på bio, fikat och gått till några affärer :)

Här är min laxtoast!


Och här är en tröja jag har fått från min farmor. Börjar gilla stickat mer och mer, gjorde det inte innan faktiskt. Men i alla fall så hittar ni den på Vero Moda för 199 :-

Nu ska vi äta en jätte god middag som består av fläskfilé med bananer och en krämig sås, så vi får höras lite senare idag :) Puss!

PEACE



Wiz Khalifa - Hollywood Hoes

Dagens låt! Vill ha musikvideo!


PEACE



En dag med Wiki & Vanne i stan.

Hej alla bloggläsare :) Idag har jag varit i stan igen hehe men inte för att gå i affärer och kolla på kläder utan att träffa mina vänner Wiktoria och Vanessa. Först gick vi hem till Wiki som bor där och sen gick vi ut på en promenad med hennes lilla syster som är bara 6 dagar gammal! Hon heter Lola och är så fantastiskt söt!


När klockan närmade sig fyra cyklade vi runt i stan och gjorde några ärender och sen cyklade vi till deras dans :)
Efter det så var jag tvungen att köra till Statsbiblioteket och lämna en bok och jag blev så himla hungrig att jag köpte mig en kebab till middag hehe.
På kvällen när jag äntligen kom hem var jag så sjukt trött och svettig att gjorde inget annat än duscha och kolla på Gossip Girl!

PEACE



Sommarens hetaste färg!


Whitney Port är verkligen bedårande i den här klänningen!

Gult är glädjens färg och titta hur lycklig Jennifer Love Hewitt verkar! Mycket najs!

Kolla hur den gula färgen framhäver Amanda Bynes solbränna!

Älskar den här mörkare nyansen av gult på Lauren Conrad! Fantastiskt!

Shakiras söta klänning, i gult! Fast tyckte dock inte skorna matchade he.

Kristen Dunst rockar senapsgult!

Var inte rädd för att matcha gult med andra starka fäger. Till exempel orange, som Leighton Meester!

PEACE



Lunch på Steakhouse.

Hejsan hejsan. Igår var jag i Oxie hela dagen och solade.
Idag cyklade jag till stan till tandläkaren, sen åt lunch på Steakhouse, gick runt lite och kollade på kläder och skor :) Hihi nu när jag är hemma ska jag kolla på Gossip Girl, xoxo!

Bild från idag: käkade ryggbiff med pommes & bearnaisesås, yummi!

PEACE



POW POW

POW POW, liten summer outfit!POW POW

PEACE



RSS 2.0