Ashleys konfirmation! :)

Hej! Nu ska jag skriva snabbt! :D
Så förra lördagen hade Ashley (och andra från vår skola) konfirmation. Jag och Ida blev bjudna så här kommer några foto :)







Efter kyrkan åkte vi hem till Ashley och åt en jätte god middag.


Ashley söta kusiner var också där :D


Deseeert! :D




Nu är det fredag och tjejerna ska komma hit för jag ska ha min födelsedagsfest/tjejkväll :D Ha det braa ses! <3
(foto kommer imorrn i think:))

PEACE


Sweet 16 ; Martusia! :)

Först ville jag säga förlåt för att jag inte har bloggat på drygt 2 veckor :O Hade inget speciellt att skriva om, och när jag då hade så hade jag inte tid ;(


I torsdags hade jag fullt uppe. I skolan var det chill för vi hade hålltimme på spanskan, så jag och Ida spelade pignis :D Efter skolan kom jag hem och halv 6 hade jag utvecklingssamtal som gick rätt så bra. Jag och mamma skyndade till bageriet och beställde en tårta, och hemma var jag tvungen att städa :P



Nu ska jag berätta lite kort & lägga ut foto från den 23 april, då jag fyllde år :)



På morgonen fick jag 2 presenter från min mamma, Sims 3 Design och 2 pack Björn Borg.
Det var en vanlig skoldag då vissa lurade mig att de skulle ägga mig, vilken var läskigt.
Efter skolan var det ingen fotbollsturnering så jag & Ida & Ash gick till bildsalen och började filma :D (mer om detta skriver jag i veckan :))
Klockan 2 gick de hem och jag väntade på Diellza tills hon skulle sluta med hemspråk.
Hon cyklade med mig hem till Idas mamma eftersom jag ville säga grattis för hon fyllde år också :)
Jag fick ett kort och en påse klubbor :D



Vi cyklade vidare hem till Diellza för hon skulle byta om och sen hem till mig :)
Vi käkade tacos och kollade på TV. Jag va tvungen att städa lite innan gästerna kom.
De kom på kvällen, jag fick kort & pengar, exakt det jag önskade mig :) 

Min mamma hyrde också 25 filmer xD




Vi kollade på sjuukt ball film: My best friend's girl :D

Of course så var det tårta sen :) Den var över god jordgubbstårta med vittchoklad runtom :D

Mer hände det inte.

Nu ska jag sticka och duscha, ha det bäst, hejdå! :) <3

PEACE


The Producers!



Igår har jag varit hemma hela dagen. På kvällen kom familjen hit och vi käkade Kinamat! :D Sen åkte vi till Slagthuset och kollade på musikalen The Producers! Hahahaha den va skiiit ball, skrattade heelaa tiden :D I alla fall, jag fotade ingenting men hittade några bilder på Google :)



PEACE


Nöjesnyheter 4 (:

BILDER: Rihannas pojkvänn fotograferas för herrtidning.



Rihannas nya pojkvänn Matt Kemp har ställt upp på ett stort bildreportage i nya numret av amerikanska herrmodemagasinet GQ. Matt vill inte säga något och förhållandet men Rihanna är mer fripråkig i amerikansk radio vilket vi får höra i inslaget nedan.


BIO: Nya Twilight-filmen måste göras om sista sekund?



I slutet av juni har den tredje Twilight-filmen Eclips världspremiär med början i USA. Så sent som i veckan har scener till filmen fått spelas in - igen. Inslaget nedan berättar vad det handlar om.





HOBBY: Det här föredrar Justin Bieber framför tjejer.



Justin Bieber har ett intresse som upptar långt mycket mer tid än musiken och tjejer. Flickfavoritens stora hobby är nämligen skateboardåkning vilket han gladeligen visar upp på bilderna i nya Teen Vogue.





NY MUSIK: Hör B.O.B.:s nästa "Airplane"



Du har säkert hört B.O.B. och softa Nothin' On You som jag la upp innan. Redan nu låter jag dig som är inne här smaka på hans nästa hitsingel "Airplanes" som kommer att bli en av sommarens stora hits.





NY VIDEO: Chiddy Bang "Opposite Of Adults"



Ännu en färsk video, vad tycker ni?




NY MUSIK: Taio Cruz ft. Kesha "Dirty Picture"



Engelsmannen Taio Cruz har teamat upp med Kesha i nya sexiga "Dirty Picture". Spana in det klippet genom att kolla in den här länken.


NY MUSIK: Shontelle tillbaka - NYC-hiten "Impossible"



Direkt från radiostationerna i New York, här Shontelle och hennes nya hit "Impossible". Kan det här bli något även här hemma i Sverige? Yes i think so :)



PEACE


Filmer från fotbollsturneringen E8-H9



Mina video från fotbollsturneringen är för långa för videofy.me så va tvungen att lägga upp dem på youtube.

Här kan ni i alla fall se 2 filmer från förra veckans fotbollsturnering då vi mötte H9 (:

PEACE


En lördagsmorgon (:

Hejsan!
Vi börjar dagen med en rolig video jag tog från Fokis blogg :)



Sen så vet jag att jag är ganska efter med att ladda upp bilder från Fokis kaländer, ska försöka komma ihåg det! :) Här är bilden från april, BÄSTA MÅNAD! 


Annars gick jag upp vid klockan 10 idag, tvättade håret, åt frukost och läste Fokis blogg för har inte gjort det på en hel vecka, altså det var mycket att läsa :P Hela min vecka stämde inte exakt som jag har skrivit under bloggrubriken " Hinner inte blogga ;( " I torsdags mådde jag inte bra så jag gick inte till skolan och tack vore det missade jag 2 prov .. Låg på sängen och pluggade ännu mer inför SO provet och matte provet. Utvecklingsamtal ska jag ha nästa torsdag i stället.
Idag skulle jag och Diellza gå ut men vädret är inget vidare så jag vet inte vad jag ska göra. På kvällen ska jag i alla fall gå och kolla på en musikal, glömde faktiskt vad den heter så mera om detta skriver jag ikväll eller imorgon :)

En låt får ni här :) Tipsad från http://maxedout.blogg.se/ (:


Mera inlägg skriver jag strax!

PEACE


Riktig musik <3

Ohh jag älskar folk som spelar piano! Eller musiken, rättare sagt! Efter dom hära klippen kommer ni förstå varför. Den här killen är sjuk!

En av mina favorit låtar Omarion - Ice box. Kolla orginalet och sedan David Sides spela piano.<3




Här är låten Fat Joe ft. Lil Wayne - Make it Rain. Tjuvade den från Max :$




T.I. ft. Justin Timerlake - Dead and gone - sjuukt!




Och sist men inte minst Keri Hilson ft. Kanye West - Knock you down :)




Mera inlägg kommer jag skriva imorgon i think, puss hej & ha det bra <3

PEACE


Hinner inte blogga ;(

Denna veckan kommer jag absolut inte att blogga. Och nu säger jag varför:

Mån (igår) - skola & slutade 16:20 för hade hemspråk. Kom hem och kolla på tv tills kl.17 sen skrev uppsats till svenskan resten av kvällen. Sen tvättade jag håret och åt middag så klart.
Tis (idag) - skola & slutade 15:25, kom hem kl.16 och kollade på tv tills kl.17. Sen pluggade jag matte och Ida ringde så stack ut och joggade med henne, sen kom hon hit och vi pluggade matte tillsammans (MA prov del A imorgon altså)
ONS (imorgon) - skola & ska sluta kl.16:10 när jag kommer hem ska jag kolla på tv tills kl.17. Sen ska jag plugga matte för på torsdag ska vi ha MA prov del B. Karin ska också komma hit och hjälpa mig inför SO provet vilket jag också ska ha på torsdag.
TORS - skola & ska slutar 15:05 ska kolla på tv till kl.17. Sen klockan 17:30 ska jag ha utvecklingssamtal.. När jag kommer hem måste jag börja skriva uppsats till hemspråk.
FRE - skola (kanske ska ha håltimme på 2 första lektionerna, HOPPAS) & slutar 13:05. Kl.14 ska vi spela en match i fotbollsturneringen, önska oss lycka till! Sen vill jag hitta på något med tjejerna.

Så, nu kanske ni förstår att jag kommer inte hinna att blogga.
Här tänker jag lägga ut nu foton från i söndags då jag och Ida var ute på en promenad :)<3



Så, på alla foto ser jag ut som ett mongo så det fick bara bli foto på min söta sötnos Ida :)
Om en halvtimme är det bästa Desperate Housewives :D

Här är en låt som ni får njuta av resten av veckan tills jag lägger ut en ny (: Bästa låten till rövdans! :D Pusshej!


PEACE


En lördag <3

Igår var man med tjejerna; Vanessa, Diellza och Esra. Haha vi "spelade fotboll" och annat kul :D Sen på kvällen stack jag & Diellza hem till henne och käkade hemmagjord pizza omg skit goood! :D Sen cyklade vi till mig igen och gjorde lite grejer haha.
Tack för dagen & kvällen, love u! <3



PEACE


R.I.P Lech Kaczynski :'(



Kaczyński omkom i en flygkrasch på morgonen den 10 april 2010 när landets regeringsplan störtade över staden Smolensk i västra Ryssland dit han var på väg för att delta i en minnesceremoni för Katynmassakern. Vid olyckan omkom samtliga ombord, nästan etthundra människor, däribland Kaczyńskis hustru och flera andra högt uppsatta polska politiker, statstjänstemän, kyrkliga företrädare och militärer.



PEACE


En perfekt fredag :)

Hej! Då var det fredag igår :D Fan va jag har längtat efter en rolig fredag! Alla andra fredagar i de sista 2 månaderna sög för man fick ingen "fredagskänsla" om ni vet vad jag menar :$ Hihi! Men igårdagen var perfekt :)

På gympan spelade vi fotboll med vår sjuka klass, haha alltid kul! Sen hade vi NO och långtråkig SO. Lunch & IUP och äntligen fick jag och Ida den praoplatsen vi ville och har väntat på länge :)
Efter skolan väntade man en timme tills fotbollsturneringen. Skulle egentligen inte spela men det gick rät så dåligt i första matchen mot I8a så sprang snabbt och bytte om och var med i andra matchen mot H9 då vi vann! Riktigt bra spelat tjejer!




Efter skolan gick jag hem till Ida och vilade haha riktigt mysigt :) <3 Sen stack vi ut, käka glass och annat som jag vill ej skriva haha riktigt kuuul!! Love u!

PEACE


I LIKE *

Hej alla mina söta läsare! Orkar inte skriva om dagen, den var lång och jobbig. Hemma skrev jag lite på svenskarbetet som handlar om våran prao. Resten av tiden läste jag Fokis blogg, det var länge sedan och jag verkligen älskar hennes blogg! Just nu är hon i Japan och lägger ut massor av vackra foto. Jag var där också i början av 2009 men inte så länge :( FAN! Riktigt annorlunda och på samma sätt vackert land. Kanske åker dit igen någon gång i framtiden, vem vet :)
I alla fall har precis ätit Sushi, inget av min favorit mat men det var värt att prova :)

PEACE

 

Dagens låt, en av mina nya favorit låtar <3



Grattis Sean Banan King! :D



Haha det var länge sedan jag snackade om Sean Banan men idag den 7 april fyller han år! :D Haha vet faktiskt inte hur mycket men Grattis!

Två apelsiner och en banan så får ni ett Seans-organ :D Jalla!

PEACE




Nu ska Lady Gaga låta som Ace of Base!

Lady Gaga är i farten med ännu ett singelsläpp från albumet The Fame Monster. Den här låten har precis börjat spelas på amerikanska radiostationer och kanske blir det hennes nästa världshit från plattan som roterat varm i iPhonen. Varsågod, här är "Alejandro" som hekt plockat upp Ace of Base-soundet, svensken RedOne producerar.



Efter Aljandro förväntas låtarna "Monster" eller "Dance in the Dark" bli nästa släpp från Lady Gagas The Fame Monster och det lagom till sommaren. Hur den låter hör du nedan om du inte redan har albumet. En blivande sommarhit?





PEACE


Nöjesnyheter 3 (:

SKÖNHET: Så håller sig Jennifer Aniston i grym form.



Jennifer Aniston håller sig i toppform trots att hon passerat 40 års-strecket med ett par år. Så här gör hon för att hålla sig ung och vacker (:



OPRAH-INTERVJU: Janet Jackson: "Han dödade MJ".

Janet Jackson var gäst hos Oprah i fredagens program för att tala om sin döda bror Michael och sitt eget liv. Janet berättade om sina känslor för brodern och hur hon ansåg att Dr Conrad Murray tog livet av Michael. Hela den känslomässiga intervjun kan du se i klippen nedan. Janet själv är högaktuell med både en greatest hits-samling och nya filmroller.




Talkshow: Se Justin Bieber försök vara rolig hos Leno (spec. För Ida :))



Justin Bieber var i slutet av veckan gäst hos Jay Leno i hans Tonight Show. Justin som slog igenom efter att han tankat upp videoklipp på sig själv sjungandes på Youtube har nu börjat spela in roliga små sketcher istället. Programmet visas i svenska Kanal 9 den här veckan.



Jag lägger också upp klippet med Justins besök i det brittiska morgonprogrammet GMTV där han svarar på tittarnas mejlfrågor.





NY MUSIK: Aguileras comeback-låt.



Christina Aguilera gör comeback onsdag morgon då det är internationell radiopremiär för sångerskans nya låt.



See ya (:

PEACE


4 senaste dagarna.

Hejsan! Sorry för dålig uppdatering men som ni redan vet var jag i Maglehem över helgen. Innan skrev jag att jag kommer ladda upp "alla" bilder när jag kommer tillbaka men faktum är att jag bara har tagit ett foto. I Maglehem var jag med min familj, vi åt god mat, kollade på tv och spelade kort :) Hihi roligt! När vi kom hem på söndaskväll kökade vi BK och jag kollade på bästa Ballar av stål haha :D

Vi begravde vår lilla Albin också ;( Rest in Peace <3


Igår var det en rätt så vanlig dag. Va med Ida och Ashley och hade det skoj :)
Idag började bajs skolan... Pallar verkligen inte gå med tanken på hur mycket läxor vi kommer att få!!!

Passar perfekt för dagen. <3


PEACE


Glad Påsk (:



God morgon! Vaknade nyss och nu ska jag äta frukost. Det får bli våfflor för det finns fortfarande det goda chokladsmeten från igår :D Hihi! Klockan 1 ska jag och mamma åka till kyrkan med sån korg med mat. Det är en polsk påsktradition. JAG ÄLSKAR PÅSK ASSÅ! När vi kommer tillbaka ska hela vår familj åka till Maglehem och sova där i en natt så jag kommer inte kunna blogga förrens på måndag :( Menmen kommer ladda upp alla foto och så när jag kommer tillbaka :)

Dagens låt Löööööööööööveeeeeeee!


PEACE


Grattis Karin!

Hej! Igår på morgonen hade jag ingenting att göra så jag gjorde chokladvåfflor ^^ Lika goda som första gången :D Kollade på Sex and the city och sen klockan 4 skulle jag och mina föräldrar åka till Karin för hon fyllde år :) Det var många gäster och mycket god mat :)






PEACE


RSS 2.0