The Black Eyed Peas - Just Can't Get Enough

Soft när man ska sova.


PEACE



Young Money - Ms. Parker

Så jäkla härlig låt! Beatet gör hela jobbet. Har denna som ringsignal nu också :thumbup:


PEACE



Lunch på IKEA


Hej! Haha hann ändå vara inne på bloggen idag :) Fick lite fler foto från övernattningen i skolan så la till dom till de övriga foton därifrån. Ni kan bara scrolla ner eller klicka på länken här: http://martusia.blogg.se/2011/march/utkast-mars-27-2011.html#comment

Idag så hade vi nationella i NO som sagt, och den gick faktiskt bra. Efter de så spelade vi lite basket, sen hade vi idrott och efter de så stack typ 12 pers. från vår klass och käkade lunch på IKEA, haha så jävla roligt, älskar min klass! Sen skulle alla ha varsin mjukglass och eftersom vi höll på att bli sena till nästa lektion (bild) så cyklade alla som idioter med glasstrutar i munnen. Haha jag som blev ramad av Ida hade glass i näsan, håret överallt för de blåste soooom faaan och glasstruten nästan i halsen som kvävde mig. Haha jag brydde mig inte så mycket om det egentligen för jag skarattade så mycket för alla höll på att cykla på varandra och det var KAOS!

Tog lite bajsbilder, om jag har tur så skickar någon till mig flera :)

Haha awii, Esra och Linus fick inte plats så de hade sin lilla dejt lite längre bort :)

Mot mjukglassarna!

Naj, nu ska jag göra klart engelskläxan och sen kolla på Desperate Housewives :)
Men först, dagens låt i nästa inlägg!

PEACE



Lady Gagas galna outfits


Hittade rätt många foto på Lady Gaga i hennes galna outfits. Vissa plaggen är ändå fina, eller vad tycker ni ?


PEACE

Kayne West - Never Let Me Down

Dagens låt!!!



PEACE



Veckoplanen.


Hej! Idag är det måndag. I skolan var det som vanligt, So, syslöjd och hemkunskap. På lunchrasten spelade vår klass basket, najs :) På hemkunskapen bakade vi kärleksmums eller vad de nu heter. Jag va själv idag och kakan blev fin men glasyren förstörde allting. Haha vet inte vad jag har gjort för fel men den såg ut som skit och därför har jag inte fotat det :P Efter skolan gjorde engelsk läxan och nu ska jag bara chilla, fixa mina naglar och kolla på någon av serierna som jag följer :)
För 6 timmar sedan meddelade Amanda att hon va i Singapore så det dröjer inte så mycket längre tills hon kommer hit, mohaha är skit glad!


Är inte så säker om jag kommer hinna att blogga mera denna veckan för kommer att ha fullt upp...
Tisdag: Nationella i NO, labb. Efter skolan kanske hinner jag att träffa Amanda om hon nu kommer att orka, resan från Nya Zeeland hit tar mer än ett dygn.
Onsdag: Har hemspråk och den slutar halv 5 och då börjar min utvecklingssamtal, great, kommer vara super hungrig och utmattad när jag kommer hem.
Torsdag: Ska hålla i idrottslektionen, haha undra hur det kommer att gå.. När jag kommer hem kommer jag vara tvungen att packa för att på fredag..
Fredag: Muntliga Nationella i svenska, önska mig lycka till! Direkt när jag kommer hem från skolan ska jag resa till Stockholm, fick reda på det igår haha.. Farmor fyller år och hon önskade sig middag på Gondolen, haha förvänta er hyfsat många foto nästa vecka :)

PEACE



Michael Jackson - Hollywood Tonight

Lägger upp denna låten bara för att videon är fett. Och varför det står att det är MJ som sjunger när det inte är han, vet jag ej.



PEACE



Foton från Övernattningen i skolan!



Hej! Nu ska jag ladda upp foton från vår tjejernas övernattning i skolan som jag har lovat er igår. Har dock fortfarande inte fått alla foto menmen, det får duga.

Som sagt, när alla var på plats gick vi till pizzerian först, och foton därifrån kan ni se genom att klicka på denna länken:
http://martusia.blogg.se/2011/march/utkast-mars-13-2011.html#comment

När vi kom tillbaka från pizzerian så sprang vi runt, fotades och dansade.

Här är lite foto på några av tjejerna :)



Vi kollade på skräckfilm men kommer inte ihåg vad den hette.

Sen tog vi ännu mera foto. (Sahar tog av sig slöjan och eftersom man inte få se hennes hår va jag tvungen att sudda ut henne)

Haha, mina tre absolut favorita foto, så sjuka :P

Haha medans Qendresa sov söt skrev de andra på hennes ansikte :P

Som sagt så var vi uppe nästan hela natten..


"Rummet" såg ut så här..

Och det var det ända vi hade i kylskåpet..


Haha minnen för livet! Så klart så vill alla göra om det men det kommer vi säker inte att få beroende på hur vi kände oss "dagen" efter..

PEACE


Kanelbullemuffins!

Hej allihopa! Idag på morgonen kollade jag lite på BB, sen orkade jag inte vara inomhus längre när det var så soligt väder ute, så cyklade tillsammans med Diellza till mobilia. Några timmar senare cyklade vi till mig och kollade på foto från vår övernattning i källaren som ni kanske minns (lägger upp dom imorgon!) :) Sen cyklade vi vidare hem till Diellza, kollade på Pretty Little Liars och åt en god soppa. Nu är jag hemma igen och ska äta kanelbullemuffins hihi!


Ha en fortsatt trevlig lördag!

PEACE



Songs in real life!

Hahhahahha you gotta see this!


PEACE



Wiz Khalifa - Roll Up

Cassiiees stiiil omg!! <3



PEACE



Fredag med en Hawaii pizza!

Fan va snabbt veckan har gått! Kanske beror det på att vi hade studiedag i måndags eller att det var mycket plugg i veckan..
Idag så hade vi i alla fall läxförhör om Andra Världskriget, vilket gick mycket bra. Haha det finns inget annat att berätta egentligen, ingenting roligt hände i skolan :P
Och ja, vi slutade en timme tidigare för vissa skulle göra muntliga nationellaprov i svenska o de andra fick gå hem. Nästa vecka blir det min tur.

Nu är det fredagsmys framför TV:n med en Hawaiipizza :)

PEACE



The Lonely Island ft. Akon - I Just Had Sex

Haha ännu en The Lonely Island låt, haha över härlig!


PEACE



Final i Top Model 16

Hej allihopa! Idag hade jag studiedag så jag pluggat lite, suttit vid datorn, kollat på Ellen DeGeneres. Vid klockan tre stack jag ut på en vårpromenad med min vän Hannah :) Det va riktigt längesedan som vi va sist, därför bestämde vi att det va dags igen för att träffas, har saknat henne jätte mycket!
När jag kom hem igen, åt jag lite och kollade på Jersey Shore. Klockan sex kom Diellza hit, vi åt igen haha, och kollade på Pretty Little Liars. Jupps, ännu en ny serie som jag ska följa. Alla säger ju att den är så bra, så varför inte liksom :) Osså klockan åtta var det final i Top Model. Fan ta Ann som vann, hon förtjänade det inte... Chelsea var så mycket bättre.

Ann som vann, ueee.

Chelsea som borde vinna.

Nu vet jag inte vad jag ska göre hehe..

PEACE



2 trailer

Varje gång jag kollar på film så brukar jag alltid lägga upp trailern. Så här är de två filmerna jag såg idag :)

Grown Ups - som vi kollade på hos Diellza

Wild Child - som jag kollar på nu på TV3

PEACE



En solig lördag

Hejsan! Gick upp tidigt idag så tvättade håret och räknade lite i matte boken :) Ida kom hem från Österrike så jag gick och hälsade på henne, vi kollade också på massor av foto och repris på Desperate Housewives vilket hade premiär i tisdags men båda vi missade det. Sen gick jag hem och duktiga jag gjorde hemspråksläxan :D Klockan fyra gick jag till Diellza. Vi käkade middag, planerade ihopa våran idrottslektion och kollade på filmen Grown Ups.

Jag & Diellza <3

Diellza vill flyga.

Nu ska jag kolla på Wild Child på TV3!

PEACE



Stan med Vanne

Hejsan alla bloggläsare! :D Det hände ingenting speciellt i skolan idag, hade världens längsta och tråkigaste lektioner.
Efter skolan orkade jag inte vara hemma så åkte till stan med Vanessa. Vi kollade på en massa kläääder :) Sen gick vi hem till Wiktoria och hälsade på henne och Donika som också var där :) Sen tog Vanessa 6:an hem och medans jag väntade på min buss i typ en evighet kom det såna äckliga människor fram till mig och börja snacka om massor av konstiga grejer som diamant glasögon... Haha så jävligt obehagligt.

Baby Vanessa <3

Aight, nu ska jag ha fredagsmys!

PEACE



Enrique Iglesias - Tonight

Dagens låt med Enrique Iglesiaaas!


PEACE



R.I.P Nate Dogg

Nate Dogg hittades död i sitt hem natten till onsdagen. Dödsorsaken är ännu inte fastställd, men det ryktas ha varit på grund av en stroke. Dogg har tidigare fått två strokeanfall år 2007 och 2008, vilka ledde till att han blev förlamad i ena sidan av kroppen. Han blev 41 år gammal.

Låt-tips från min absolut största blogg-fan Soroush! :thumbup:
Warren G ft. Nate Dogg - Regulate

Tips från Martusia! ;)
Nate Dogg - I got Love

PEACE



Nationella i fysik - check

Godkväll allihopa! Kom hem nyss efter en låång låång dag. Hade nationella prov i fysik idag. Skrev i 2 timmar + 30 min, då vi skulle en och en förberedda en labb. Efter de hade vi svensk-lektion, lunch och NO. Vår snälla lärare visste att vi var helt utmattade efter fysik provet så han lät oss kolla på en film som heter Around the World in 80 days. Efter de gick alla hem förutom mig för jag hade hemspråk :( Ohh, jag somnade NÄSTAN på lektionen, jag skojar inte, har aldrig gäspat så mycket i hela mitt liv känns det som. Det ända jag kommer ihåg från lektionen, också det mest intressanta, va att det var en polack som kom på kaffe och cappuccino och det var han som öppnade första kaffeterian i Wien, och inte österrikare som alla tror!
När lektionen var slut kom mina föräldrar och hämtade mig och vi åkte för första gången till XXXLutz och åt schnitzel med pommes till middag! Som dessert åt vi ice chocolate och ice coffee, mums!
Och det roligaste av allt var att vi träffade mina två vänner från min gamla skola, shieet, har inte sett dem på typ 5 år, men ändå kände vi igen varandra haha! Vi kramades, bytte nummer och lovade att vi ska höras, det ser jag fram emot i alla fall :D


PEACE



The Lonely Island - Jizz In My Pants

Hahhaha kan lyssna på den om och om igen! Så jäävla ball :D

Lock eyes from across the room
Down my drink while the rhythms boom
Take your hand and skip the names
No need here for the silly games
Make our way through the smoke and crowd
The club is the sky and I'm on your cloud
Move in close as the lasers fly
Our bodies touch and the angels cry
Leave this place go back to yours
Our lips first touch outside your doors
A whole night what we've got in store
Whisper in my ear that you want some more
And I
JIZZ IN MY PANTS



PEACE




Perfektion?!

Naaj, nu kan jag inte hålla mig längre. Måste dela med mig dom här underbara bilderna på Eric Saade.
Finast är han dock när han inte sjunger :blush: Thihee!

Perfektion?!?!

PEACE



Övernattningen i skolan

Hejsan! Nu ska jag berätta om tjejernas övernattning i skolan. Först så packade vi upp alla våra saker, blåste upp madrasser och så vidare. Medans vi väntade på andra tjejer som inte har kommit än så chillade vi bara, snackade och hade det skoj.


När alla var på plats gick vi till pizzerian och käkade piiiizzzaaa med piiiizzzaaasallaad och pooomees.


När vi kom tillbaka så dansade vi, kollade på film, käkade en massa godis och chips, snackade, sprang runt och fotades fram till typ 5 på morgonen. Och just ja, jag har inte fler bilder, själv så fotade jag ingenting den dagen. Fler foto visar jag upp någong gång i nästa vecka för att det flesta foto tog vi med Idas kamera och just nu så är hon i Österrike :rolleyes: Aja, ni får vänta :)

PEACE

Chipmunk ft. Chris Brown - Champion

Dagens låt!


PEACE



Eric Saade!

Perfektion?

Haha visste han skulle vinna! Nu kommer tjejer från hela Europa att rösta på han med, det är ju säkert! ;) Sooo damn sexiii!

Önskar jag kunde nypa han i bröstvårtan också :( Fan ta Danny jäveln!

PEACE



Familjelördag

Hejsan allihopa! Är fortfarande trött efter den natten i skolan så vaknade  jätte sent idag. Gjorde alla läxor, så att det är klart till nästa vecka. Kollade på Vampire Diaries och nu är min familj här. Vi åt riktigt feta mackor och nu ska vi se Melodifestivalen tillsammans och äta glass. Ha en fin lördagskväll!

Min kycklingmacka, alla andra åt räkmackor, ble.

PEACE



Willow Smith - 21st Century Girl

Fiiiinaly! Willow Smith har släppt ny låt och musikvideo (fifaan vad hennes musikvideon är feeetaa :D) men hennes första låt Whip my Hair var nog bättre än denna. Eller vad tycker ni?


PEACE



Jordbävning och Tsunami i Japan

I morse medans jag och tjejerna hade det roligt i skolans källare skedde en stor och omfattande jordbävning utanför Japans kustlinje. Städer och byar som ligger norr om Tokyo drabbades därefter av en tio meter hög tsunamivåg. Jag som själv älskar Japan har svårt att tänka på något annat än det just nu, samma som för några veckor sedan när det var jordbävning i Christchurch, Nya Zeeland. Skulle jätte gärna åka dit igen men eftersom Japan drabbas jätte ofta för jordbävningar och liknande vet jag inte längre om jag vågar.

Runt 300 döda kroppar har hittats vid kusten i den tsunamidrabbade staden Sendai.

Ytterligare 137 döda har rapporterats från andra områden i Japan.

627 personer uppges ha skadats.

531 personer saknas, uppger AP.

Samtidigt rapporterar nyhetsbyrån Kyodo att 88 000 personer har flytt.

 

Foto från 2009 när jag var i Japan <3

 

PEACE




Eve ft. Swizz Beatz - Tambourine

get ya ass on da dance floor
dance it on da dance floor 
move em out da way
if they ain't doin it how you want y'all 
you ain't gotta ask me
c'mon, don't need my permission 
y'all heard, what you waitin for?


PEACE



Måndag, tisdag & onsdag

Hellu!
Måndag: På hemkunskapen fick vi gör vad vi ville så jag och Diellza bestämde oss för att göra Indiska köttfärsspett men så läste vi fel recept dvs. vi trodde vi höll på o göra indiska köttfärsspett men så gjorde vi något annat... Haha resultatet blev vanlig köttfärs med någon tortillabröd som va i salen och paprika. Haha Diellza gjorde rödsås som bestot av matlagningsgrädde och chilikrydda. Såsen smakade vanilj... Sen va Diellza nära på att spy och jag tyckte faktiskt det va gott :D

Tisdag: Hade håltimme på engelskan så jag och några andra gick till idrottssalen (vi skulle ha idrott efteråt ändå) och vi spelade basket och fotboll. Haha fyfan va mycket jag flabbade, roligaste lektionen på skit länge! Orkar verkligen inte förklara varför :P Sen hände det inget fram tills elevens val, för då hade jag dans så klart och killar från vår klass filmade oss haha med såna riktiga stora och feta kameror. Filmerna ska dom lägga upp någonstans så om jag får tag på dom kan jag lägga upp dom här också :)


Onsdag: Japp det är idag de. Hade håltimme på engelskan igen så började halv 10 idag! Som godmorgon fick jag skriva spansk prov. Sen hade jag matte och fick reda på vad jag fick för betyg på matte provet :D Sen hände det ingenting fram tills lunchen för då va jag riktigt flummig och kastade en fisk på en tjej, vilket inte va meningen men dog av flabb. Efter skolan åkte jag till Malmborgs och handlade snacks till imorgon för tjejerna i vår klass ska nämligen sova över i skolans källare. Haha ska bli fett najs och bilderna kommer så klart dom med! Nu kollar jag på Jersey Shore 3 och äter en choklad munk hehe, mer kommer det inte att hända ikväll! :rolleyes:

PEACE



Nicki Minaj ft. Drake - Moment 4 Life

Ännu en Nicki Minaj låt, faktiskt en av mina favorit låtar just nu.
Haha videot är helt fuckt up i början menmen, det är låten jag snackar om :)


PEACE



Till vem tillhör dessa tatueringar? Gissa!


En färgglad tatuering! Ledtråd: The Hills.
En färgglad tatuering! Ledtråd: The Hills.

Vems tatuering är det här? Ledtråd: Fotbollshunk.

En söt enhörning, men på vems lår? Ledtråd: Hon är peachy!


Vem är det som har de här tatueringarna? Ledtråd: Hon är artist och vill att du ska leva ditt liv!

Vem är det som har den här flerfärgade stjärnan på handleden? Ledtråd: A shot of love!

PEACE



The Lonely Island ft. Nicki Minaj - The Creep

Shiet, tänkte lägga upp denna låten förlänge sedan men har tydligen glömt bort det :P


PEACE



Liten Martusia 5



Hemma hos Maja och Max. Jag vet, vi hade riktigt fina outfits.

PEACE



Iron Man 2


Hej, det är torsdag idag. I skolan hände det ingenting speciellt. Efter skolan planerade jag min egen idrottslektion vilken jag är tvungen att hålla inom snar framtid. Efter de la mig i soffan och kollade på Iron Man 2. Har skit ont i halsen så orkar verkligen inte gåra någonting.


PEACE



Amanda kommer tillbaka!

Goodkväääll!
Haha loggade in bara för att berätta en glaad nyheet! Min bästa vän Amanda ska nämligen komma tillbaka från Nya Zeeland den 28 mars! Hon har bott där i snart 4 år och jag har saknat henne enooormt! Egentligen så va det 2 år sedan jag såg henne sist för att jag och mina föräldrar va ju där och hälsade på henne :D Men i alla fall, kommer så klart skriva mer om detta lite senare och ja, ni kan förvänta er massor med foto! :D
Nu ska jag duscha och hoppa i sängen, har pluggat matte typ sens jag kom hem från skolan så är verkligen skiit trött! Imorgon ska jag nämligen ha matte och spansk-prov...

Bästa vän! <3

PEACE



RSS 2.0