Eva Longoria har 5,7 milj. anledningar att vara ledsen

Stackars Eva Longoria , Desperate Housewives-stjärnan går igenom en inte allt för lätt tid just nu! Först är hennes partner sedan 7 år tillbaka otrogen mot henne, och nu ansöker hennes Las Vegas-restaurang "Beso" om konkurs! Restaurangen är tydligen nere med hela 5,7 miljoner dollar efter bara två år i branschen, och de har även månatliga förluster på 76,000 dollar! Yikes, hur är det ens möjligt? Att förlora både pengar och kärlek är inte det bästa sättet att börja ett nytt år på... Hoppas verkligen att saker och ting vänder til det bättre för henne snart!


När Kissie har tråkigt brukar hon tänka på hur folk såg ut innan de började att mogna, både till sättet och utseéndet. Sent igår fick hon för sig att göra en liten tillbakablick över hur Blondinbella såg ut förut. Hon la upp gamla bilder på Bella då hon var smalare än vad hon är idag och sa sig sakna den "snyggt smala" Blondinbella. Hon konstaterade att hon nu blivit tjockare, att håret blivit kortare och att Blondinbella använder mindre smink än förut. Istället hyllade hon sin nya vän Vanitas stil och kallade den glammig och hundra gånger snyggare. 

Ja Kissie , det är verkligen väldigt snyggt att se ut som om man badat i en burk med glitter och sovit med sminket på! Läs Kissies inlägg här -> http://www.kissies.se/?p=15286


Förra veckan flyttade Lindsay Lohan in i ett nytt hus, som granne har hon nu sitt ex Samantha Ronson! Vi trodde så klart att det här bara var början på ännu en stor dispyt mellan tjejerna. Samantha hade uppenbarligen ingen aning om att Lilo skulle flytta in och gjorde klart för paparazzis att hon var sur! Men, om du precis som oss hoppades på lite drama på Venice Beach där tjejerna nu bor kommer du tyvärr att bli besviken.

Lindsay har nämligen just sagt att hon pratat med Sam och förklarat att hon inte hade en aning om att hon skulle bli granne med henne. Att det inte var hennes mening att förfölja Sam, som hon faktiskt gjort tidigare. Nu verkar det som om de har bestämt sig för att göra det bästa av situationen, väldigt moget och olikt de båda med andra ord! Lindsay kanske lärde sig något på Betty Ford Clinic´s rehab centre den här gången trots allt. Undrar givetvis hur länge freden håller i sig ...


PEACE



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0